- 2,012
- 2,187
- 113
Kesen dolu olsun dostum10 kişiye 330 yaptım noktayı koydum. Etiketleyeceğim.
Kesen dolu olsun dostum10 kişiye 330 yaptım noktayı koydum. Etiketleyeceğim.
En güzeli dost10 kişiye 330 yaptım noktayı koydum. Etiketleyeceğim.
Helal be reis adamsın adam.10 kişiye 330 yaptım noktayı koydum. Etiketleyeceğim.
ADAM ADAM10 kişiye 330 yaptım noktayı koydum. Etiketleyeceğim.
Tebrikler dostİyi tamam bitirdim beyler çoğunluk yorulduk demiş. Şans varken zorlarım normalde ama birlikte hareket edelim. Son birşey soracağım. 4 kişiye 500 mü gönderiyim. Yoksa 10 kişiye 230 mu siz karar verin. İzliyorum yorumlarınızı.
Kesene bereket dost10 kişiye 330 yaptım noktayı koydum. Etiketleyeceğim.
Elim hızlı kankaDost biz birine bakmayı tam beceremiyouz kaç bilgisayar kaç telefonla bakiyon sen
Kesene bereketli olsun şans bizede uğrar umarim10 kişiye 330 yaptım noktayı koydum. Etiketleyeceğim.
Kesene bereket kral10 kişiye 330 yaptım noktayı koydum. Etiketleyeceğim.
Kesene bereket gönlü gözü bol insan şimdiden kazanan arkadaşlara tebrikler10 kişiye 330 yaptım noktayı koydum. Etiketleyeceğim.
6 sene tıp okumuş dost normalDost biz birine bakmayı tam beceremiyouz kaç bilgisayar kaç telefonla bakiyon sen
Senin iy 0 çok kazandım kanka6 sene tıp okumuş dost normal
Emeğine yüreğine sağlık olsun dost. Kazananlara tebirker@drogba6 @Valenciennes @JanValjaN @tekalali6767 @osmanarslan72 @Doktoribo33 @Doncaster @Yapabilirim @Khiron55 @keskin4455
Arkadaşlar bu kendim manuel kişi seçme işi beni vicdanen rahatsız ediyor. Bir sonra ki etkinlikte hızlı çekiliş düzenle sayfasından yapacağım bilginiz olsun. Etiket attıklarım dm açık olsun.
Yok dost hakedene ver en iyisi kazananlara tebrikler@drogba6 @Valenciennes @JanValjaN @tekalali6767 @osmanarslan72 @Doktoribo33 @Doncaster @Yapabilirim @Khiron55 @keskin4455
Arkadaşlar bu kendim manuel kişi seçme işi beni vicdanen rahatsız ediyor. Bir sonra ki etkinlikte hızlı çekiliş düzenle sayfasından yapacağım bilginiz olsun. Etiket attıklarım dm açık olsun.
teşekkürler kanka@drogba6 @Valenciennes @JanValjaN @tekalali6767 @osmanarslan72 @Doktoribo33 @Doncaster @Yapabilirim @Khiron55 @keskin4455
Kesen dolu olsun dost konu açıldıgi andan itibaren son ana kadar takip edip bana çıkmaması talihsizlik mi diyeyim ne diyeyim@drogba6 @Valenciennes @JanValjaN @tekalali6767 @osmanarslan72 @Doktoribo33 @Doncaster @Yapabilirim @Khiron55 @keskin4455