Salla biseyler . Kimse tahmin edemez onuRotabet slot etkinliği açmış bilen varmı sembolleri?
Kimlik onayı istiyorlar galiba o yüzden olabilirben 150 tl yaptım 100 tl çekim verdim bakiyeyi sıfırladılar hesabı kilitlediler
Çekim gelince yazarmisin hocamValla desteke baglanamadim. Ama kurallari okudum. Maksipara ile çekim yaziyo cekim cerdim 20 dakikadir iptal edilmedi
Tamam yazicam burdanÇekim gelince yazarmisin hocam
kimlik onayını dün yapmıştım zaten bir daha istediler mail attım ama hesap kilitlendi bakiye sıfırlandı. madem ödemeyecen neden freebet veriyorsun. boş yere umutlandıkKimlik onayı istiyorlar galiba o yüzden olabilir
Bu sefer maksipars ile havale ile cekim ver yazmislar.. sokaga cikma yasagi var atm den nasil gondercek bunlarBende verdim çekim bakalım pek umudum yok ama
Hocam her şehirde yok ki yasak mesala bizim burda yokBu sefer maksipars ile havale ile cekim ver yazmislar.. sokaga cikma yasagi var atm den nasil gondercek bunlar
Çevrim yok ya freebeti cevirip sanala devam ediyorsun 100 tl olunca cekiyorsun cektik 35 dakikadir tık yok izin bile verilmedi daha
Kimlik onaylatma yaptınmı özelikle yazmışlar ?Çevrim yok ya freebeti cevirip sanala devam ediyorsun 100 tl olunca cekiyorsun cektik 35 dakikadir tık yok izin bile verilmedi daha
Kimlik onaylattinmi ? Bu oleybet eski sitedir arkadaşlar öderler paranızı canlidan destek alin40 dakika oldu tık yok daha