- 678
- 111
- 43
Verilis nedeni ile verilis tarihi var verilis nedeni kayip yaziyor kayip mi yazicazArkada yazar kimligin. Sol tarafta en altta
Verilis nedeni ile verilis tarihi var verilis nedeni kayip yaziyor kayip mi yazicazArkada yazar kimligin. Sol tarafta en altta
Eski kimlikte arkada veriliş tarihi yazar yeni kimlikte önde son kullanma tarihi bankada hangi kimliğin varsa ona göre yazMaksibanka ile talep verdim bende bu kimlik verilis ile son kullanma tarihi nedir ya bulamadim eski kimlikte?
Tarihini yazacaksın müdür ATM den yatırmak için gerekliVerilis nedeni ile verilis tarihi var verilis nedeni kayip yaziyor kayip mi yazicaz
Tamam eski kimlikte veriliş nedeni veriliş tarihi var nedeni kayip yazdim tarihi verilis tarihini yazdim baskada tarih yok zatenTarihini yazacaksın müdür ATM den yatırmak için gerekli
E tamam o zaman yatar merak etmeyin arkadaşlarTamam eski kimlikte veriliş nedeni veriliş tarihi var nedeni kayip yazdim tarihi verilis tarihini yazdim baskada tarih yok zaten
Kac dakikada geldi çekimin reis?
kardeşim maksipara havale yazandan mı çekim yapılıyor50 dakika oldu şimdi izin verildi çekime ödenir tahminimce
Her konuyu açanı görüyormuyuz forumda ? O nerden çıktıYaw öderler merak etmeyin diyoruz
Ya benim ki Nasreddin Hoca Misal ya tutarsa gözüm yok kazanan çekim yapan arkadaşlar a bol şanslar umarım dahada katlarlar başka sitelerde malum sokağa çıkmak yasak bahse devamHer konuyu açanı görüyormuyuz forumda ? O nerden çıktı
Kardeşim ya tutarsa 1 kere yapılır eyvallah. Ama sen her mesajında tekrarlıyosun bence 1’den fazlası ayıba girer. Gören yollamak isterse yollar tabi.Ya benim ki Nasreddin Hoca Misal ya tutarsa gözüm yok kazanan çekim yapan arkadaşlar a bol şanslar umarım dahada katlarlar başka sitelerde malum sokağa çıkmak yasak bahse devam
Haklısın eyvallahKardeşim ya tutarsa 1 kere yapılır eyvallah. Ama sen her mesajında tekrarlıyosun bence 1’den fazlası ayıba girer. Gören yollamak isterse yollar tabi.
Yakininin tc nosunu yazmadim acaba sikinti olurmuEkli dosyayı görüntüle 644381 saatte yattı hesabıma adamların gunahını almısız