- 678
- 111
- 43
Kimlik onaylatma muhabeti nedir ya benim bilgilerde tc dogum tarihi adress herşey guncel?
Kanka maksi ne oluyo nasıl cekiyoz anlatırmısın
Parayi alamazsak konuyu açan sen olarak sana hücum ediyor muyuz pekiÇekim veren arkadaşlar bu sokağa çıkmanın yasak olduğu günde konuyu açan benide görünüz
MaxibankaPapara ile cekim verdim redgeldi maksipara ile verdim onada red geldi. Ne yapalim daha?
Hocam ödemeyi papara ile yaparlar büyük ihtimalle banka ile çekim verdirmelerinin sebebi iban dan ismi kontrol edip aynı kişi olup olmadığına bakmakPapara ile cekim verdim redgeldi maksipara ile verdim onada red geldi. Ne yapalim daha?
Mesaj gelmedimiPapara ile cekim verdim redgeldi maksipara ile verdim onada red geldi. Ne yapalim daha?
Tebrikler hocam darısı bize
İnsallah cekersn sendeTebrikler hocam darısı bize
Olur beklerim ama müdür öderler eski site ben sıkıntı çıkacağını dusunmuyorumParayi alamazsak konuyu açan sen olarak sana hücum ediyor muyuz peki
Maksibanka ile talep verdim bende bu kimlik verilis ile son kullanma tarihi nedir ya bulamadim eski kimlikte?
Arkada yazar kimligin. Sol tarafta en alttaMaksibanka ile talep verdim bende bu kimlik verilis ile son kullanma tarihi nedir ya bulamadim eski kimlikte?