Hakem fazla uzattı dost ben ne alaka 90+6da oldu golArkadaşa parayı ver şimdi
Hakem fazla uzattı dost ben ne alaka 90+6da oldu golArkadaşa parayı ver şimdi
Lan sus artık. Valla senin gibi uğursuz biri daha görmedim. Brentford senden daha akıllıydıOlmaz diyenler alın mk
adam mi atti kankaLan sus artık. Valla senin gibi uğursuz biri daha görmedim. Brentford senden daha akıllıydı
biraz daha dirensene son dakka yedin işte gavat 👊🏼😂Hakem fazla uzattı dost ben ne alaka 90+6da oldu gol
Sizce su maç 0 0 bitermi akıl var mantık var adamıda yanlıs yönlendirdinizLan sus artık. Valla senin gibi uğursuz biri daha görmedim. Brentford senden daha akıllıydı
kanka 10kisi boz dedikSağlık olsun . Bu işte kumar bikez daha örnek oldu . Azla yetinmezsen 0 a düşersin neyse yapıcak bişey yok yazık oldu kupona
Senlik bir şey yok dostum. Kazanmanı isteyen kadar kaybetmeni isteyen de oldu durum bu . Sağlık olsun .Sağlık olsun . Bu işte kumar bikez daha örnek oldu . Azla yetinmezsen 0 a düşersin neyse yapıcak bişey yok yazık oldu kupona
Hala konuşuyor dallamaHakem 90+5 verdi gol 90+6 da oldu santra yapılmadı bu kısmetsizlik adam doğru oynamıştı
şikeyle yeni tanisiyo sanirimHakem 90+5 verdi gol 90+6 da oldu santra yapılmadı bu kısmetsizlik adam doğru oynamıştı
Lan sığır herşeyi bu kadar iyi biliyorsun madem burda ne işin var. Uğursuz it. Benim asabımı bozma. KaybolSizce su maç 0 0 bitermi akıl var mantık var adamıda yanlıs yönlendirdiniz