Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Pandemi Tam Kapanma Destek 1100 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,047
113
Benim 1 inci başvurum da PTT yatmıştı 2 inci de iban numarama yatmıştı şimdi bende tarih yazmıyo napcaö kafam karıştı resmen Ya
dostum tarih hic kimsede yazmiyor. senin baktigin bolum SOSYAL YARDİM BİLGİLERİ SORGULAMA bolumu. Tarihin yazdigi yer PTT KURUM ÖDEMELERİ bölümü. Dostum.valla son kez yazicam, tarih marih yok, 5 mayis yani yarin odeme gunu. İster ptt ye git ister belki ibana yatar diye bekle. ama o para yarin cebinde olacak

Jokerxxx

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
83
18
8
Beyler daha önce hic pandemiden para almamis kisilere veriyolarmi basvuru yarihi dün

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,047
113
Evet, an itibarı ile SOSYAL YARDİM SORGULAMA bölümünde rakam ve ODEMENİZ HAZİRDİR yazdı. Sadece ptt de yaziyordu sorgulamada, suan burda da yaziyor.
IMG_20210505_000923.jpg

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,047
113
Az once değisti ve hazırdır yazdı. Oncesinde sadece kapsam disina cikti yazıyordu. Onaylandigini biliyorduk zatene sadece resmi wonu bekliyorduk :)

Talihli07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
717
736
93
Kamsam dışına çıktı PTT de hazır 😂😂😂Screenshot_20210505-001147.png

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Beyler bana niye 6 si dediklerini şimdi anladim buyrun desteğin yanındaki ünlem işaretine tıklaayım siz de benim doğum yılın 81 onun için Perşembe yani ayın 6 si dedi
Screenshot_20210505-002532.png

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,047
113
Beyler bana niye 6 si dediklerini şimdi anladim buyrun desteğin yanındaki ünlem işaretine tıklaayım siz de benim doğum yılın 81 onun için Perşembe yani ayın 6 si dedi
Ekli dosyayı görüntüle 145981
Kankacim o yaşlı ve engelli aylıklari için. Ben onu da aldim 3 ay ve her ay tc ye gore aliniyor. Bu yardimin onunla alakasi yok. Ptt calisani yanlis bilgi vermis

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,047
113
Arkadaslar 5-6-7 si olsa orada HAZİRDİR DEMEZ. Ödeme baslangıc tarihi 5 mayıs ptt de yaziyor zaten. Biz engelli ve yaşlı ayliği için gitmiyoruz.

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,047
113
Arkadaşlar farzedelim ki tc son rakamina gore (öyle olmadığından eminim) yine de şükredelim hakedecek sartları sağlamalarina ragmen alamayan arkadaşlar var biz 1-2 günün muhabbetini hiç yapmayalım. Vakti olan gider ceker , en kotu ihtimal 1 ya da 2 gun sonra derler tc ye goreyse. Ama dedigim gibi aciklamada zaten yazmis yasli ve engelli ayligi icin tc son rakamina gore. Ayrica onlara zaten evde ödeniyor ptt eve teslim ediyor.

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,047
113
ARKADAŞLAR TC SON RAKAMINA GÖRE ÖDEMEDEN KASIT "2022 SAYILI KANUN İLE MAAŞ ALAN ENGELLİ VE YAŞLILAR" DİYE TÜRKÇE OLARAK YAZMIŞLAR. SOSYAL YARDIM ÖDEMESİ İLE YAKINDAN UZAKTAN ALAKASI YOK KONUYU KAPATALIM İNSANLARIN KAFASI KARIŞMASIN LÜTFEN.
IMG_20210505_004006.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...