Başına ceza gelebilir oynayan değil oynatan oldun şuanAdam 2 saat kullanıcam geri vericem dedi kim bilir ne yaptı hesabı blokeleticek kadar bu iş bana patlar mı.o değil para da alamadım. Engellediler
Başına ceza gelebilir oynayan değil oynatan oldun şuanAdam 2 saat kullanıcam geri vericem dedi kim bilir ne yaptı hesabı blokeleticek kadar bu iş bana patlar mı.o değil para da alamadım. Engellediler
Çalındı desem . De zaten geçmiş maiilleşmeler var sistemde .gözükür telefon değişiyo mail değişiyoBaşına ceza gelebilir oynayan değil oynatan oldun şuan
Banka da kapatiyor hesap supheli işlem tespit ettiklerinde papara neden kapatmasınAma papara nadıl hesap kapayabilir ya onu anlamadım
Yani kısacası s.çtımBanka da kapatiyor hesap supheli işlem tespit ettiklerinde papara neden kapatmasın
Arkadaşlar bu arada yanildiginiz ya da bilmediğiniz bir sey var , papara jeton gibi neteller gibi bir şey değil
Bankacılık hükümlerine bagli , bbdk tarafından calisma izni verilmis , herhangi bir banka gibi , sadece fiziksel şubesi yok
Yani ha yk , iş , ziraat vs kullanmışsınız ha papara
Öyle bir şey demedim dostum , hiç bir sey olmaz umarımYani kısacası s.çtım
Cezan hayırlı olsunBen kiraladım eyvallah paramıda verdiler ama hesabı vermiyorlar paparaya dedim çalındı gelab işlem olmuş felan dediler kapattılae
Geliyor 100 tl birine aktardın diye ceza yiyen bile varArkadaşlar papara kiralama değilde sitelere paparayla para yatırıp çekim yapsak ceza gelirmi veya gelen oldumu ?
Yok be başkan gelmez yaCezan hayırlı olsun
Ne yaptıkların dan haberin var mı ya milleti dolandırmışsalar içeri dahi girersin valla arkaşımın başına geldiYok be başkan gelmez ya
Ben direkten döndüm hesabı verdm kapattım sana yazık olmşBen kiraladım eyvallah paramıda verdiler ama hesabı vermiyorlar paparaya dedim çalındı gelab işlem olmuş felan dediler kapattılae
BeylerBen kiraladım eyvallah paramıda verdiler ama hesabı vermiyorlar paparaya dedim çalındı gelab işlem olmuş felan dediler kapattılae
çok garip papara aradı kontroller sona erdi yeni bir hesap açıp onaylatbilirsiniz dedi neyse bir daha vermem ama başımıza bela almıyalımBen kiraladım eyvallah paramıda verdiler ama hesabı vermiyorlar paparaya dedim çalındı gelab işlem olmuş felan dediler kapattılae
6 saatlik diye alıcaklar insaflarına göre parayı vericekler sonda hesaba çökücekler uğraş dur hesabı almakla benim verdiğim yer paramı verdi işlem bitsin hesabı vericez dedi tamam dedim hesabı vermedilerBanada bugün yazdılar 6 saatliğine kiraliyoruz 300 lira veriyoruz dedi olur dedim önden 100 TL gönderin hesap sizindir dedim dönüş yok😁
Parayı veren düdüğü çalar dostttt6 saatlik diye alıcaklar insaflarına göre parayı vericekler sonda hesaba çökücekler uğraş dur hesabı almakla benim verdiğim yer paramı verdi işlem bitsin hesabı vericez dedi tamam dedim hesabı vermediler
Telefonu değişmek için papara birsey istemiyorYeni telefonu degiştirmek için zaten papara senden selfi istiyor onların hesabı tekrar almaları imkansız
Arkadaşlar ben bir hata yaptım hesabı kiralıyordum. Marley15 sayesinde ayıktım sıkıntı yaşarsın dedi ama iş işten geçmişti. Tüm şifreleri verdim e posta yı değiştirdiler. Tlf değiştirmeye calıştı lar değişince bana tlf numaranız değişti diye bir mesaj gelmesi lazım o mesaj hiç gelmedi. Hemen müşteri temsilcisini aradım e postayı değiştirdim. Hesabı askıya aldım. Şimdi tekrar aktif edene kadar benim tlf numaramla müşteri hizmetleri aranana kadar aktifte edemezler hesabında alamazlar ben şimdi aktif edersem sizce 2 gun once ki tlf değiştiği talepleri onaylanır mı I????