Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Papara Hakkında

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,828
17,705
113
Arkadaşlar ben bir hata yaptım hesabı kiralıyordum. Marley15 sayesinde ayıktım sıkıntı yaşarsın dedi ama iş işten geçmişti. Tüm şifreleri verdim e posta yı değiştirdiler. Tlf değiştirmeye calıştı lar değişince bana tlf numaranız değişti diye bir mesaj gelmesi lazım o mesaj hiç gelmedi. Hemen müşteri temsilcisini aradım e postayı değiştirdim. Hesabı askıya aldım. Şimdi tekrar aktif edene kadar benim tlf numaramla müşteri hizmetleri aranana kadar aktifte edemezler hesabında alamazlar ben şimdi aktif edersem sizce 2 gun once ki tlf değiştiği talepleri onaylanır mı I????

Wolking

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
119
43
Su 1 ay 'dır whatsapima dadandilar papara hesap kiralama mesajlari en az 15 kisi yazdi engeliyom gene baska whatsap noyla ulasiyolar bu is gidgide pok oluyo

Sword08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,359
1,845
113
Arkadaşlar ben bir hata yaptım hesabı kiralıyordum. Marley15 sayesinde ayıktım sıkıntı yaşarsın dedi ama iş işten geçmişti. Tüm şifreleri verdim e posta yı değiştirdiler. Tlf değiştirmeye calıştı lar değişince bana tlf numaranız değişti diye bir mesaj gelmesi lazım o mesaj hiç gelmedi. Hemen müşteri temsilcisini aradım e postayı değiştirdim. Hesabı askıya aldım. Şimdi tekrar aktif edene kadar benim tlf numaramla müşteri hizmetleri aranana kadar aktifte edemezler hesabında alamazlar ben şimdi aktif edersem sizce 2 gun once ki tlf değiştiği talepleri onaylanır mı I????
Durumu şu şekilde değerlendir. Ha bankacılık hesabını kiraya vermişsin ha papara hiç bir fark yok. Kendin de kabul ediyorsun ama ben yine söyleyeyim çok büyük hata ve çok büyük risk yakalanma durumunda sadece oynamak dan değil aracılık etmek den büyük ceza yersin. Sorduğun soruya gelince zaten gerekeni yapmışsın hesabın askıda yapman gereken bir şey daha eğer aynı hesabı kullanacaksın yeni bir hat alıp papara yı onun üstüne tanımlayacaksın..

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Yeni telefonu degiştirmek için zaten papara senden selfi istiyor onların hesabı tekrar almaları imkansız

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,828
17,705
113
Durumu şu şekilde değerlendir. Ha bankacılık hesabını kiraya vermişsin ha papara hiç bir fark yok. Kendin de kabul ediyorsun ama ben yine söyleyeyim çok büyük hata ve çok büyük risk yakalanma durumunda sadece oynamak dan değil aracılık etmek den büyük ceza yersin. Sorduğun soruya gelince zaten gerekeni yapmışsın hesabın askıda yapman gereken bir şey daha eğer aynı hesabı kullanacaksın yeni bir hat alıp papara yı onun üstüne tanımlayacaksın..
Peki şöyle yapsam eşimin numarasını tanımlayıp tekrar kendi numaramı yapsam olmazmı acaba //bu arada dostum hiç sorma bilmiyordum bu kadar detaylı birsey oldugunu bu paparanın

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,828
17,705
113
Yeni telefonu degiştirmek için zaten papara senden selfi istiyor onların hesabı tekrar almaları imkansız
Şimdi şöyle bir şey var adamlar tlf değişikliği de yaptı ama bir türlü İyiki onaylandı mesajı gelmedi. Önlem amaçlı askıda hesap şuan ama olurda kullanmak istersem açarsam bunların değişiklik için başvurdukları tlf aktif ederse diye korkuyorum

Doktorbey

🃏Tanınmış Üye🃏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,068
1,808
113
Geçmiş olsun bir daha o paparayi kullanamazsin. 3 kişiler ile paylaştığın zaman hesabını kalıcı olarak acmiyorlar artik

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,042
10,628
113
Yok işte ellerine geçirmedim hesap bnde
Daha o hesabı açamazsın sanırım. Papara direk kapatıyor güvenlik sebebi ile. Benim arkadaşlarda yaptı aynısı açmadılar hesabı. Bundan sonra onaysız hesap kullanabilirsiniz diye mail geldi.

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,828
17,705
113
Daha o hesabı açamazsın sanırım. Papara direk kapatıyor güvenlik sebebi ile. Benim arkadaşlarda yaptı aynısı açmadılar hesabı. Bundan sonra onaysız hesap kullanabilirsiniz diye mail geldi.
Reis Bn askıya aldrdm şuan istersem açarım. Aklımdaki tek deli soru açarsam bunların ya tlf değişikliği onaylanırsa

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,828
17,705
113
Telefon ve mail değişikliği için mail at o zaman. İkametgah ve kimlik bilgilerinle
Maili zaten şahsi mailim olarak değiştirdim tabi eskisi ile aynı yapmadım. Telefon için mail atmasına atimde zaten benim tlf numaram şuan.

Doktorbey

🃏Tanınmış Üye🃏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,068
1,808
113
Maili zaten şahsi mailim olarak değiştirdim tabi eskisi ile aynı yapmadım. Telefon için mail atmasına atimde zaten benim tlf numaram şuan.
Mailin sendeyse bir şey olmaz. Onay vermeden sen değişmez. Ele geçiremezler

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,828
17,705
113
Mailin sendeyse bir şey olmaz. Onay vermeden sen değişmez. Ele geçiremezler
İşte burda aklımda tek soru adamlar maili değiştirdi sonra ben geri aldım maili burda sıkıntı yok //adamlar tlf değiştiği yaptılar ama onlar bu işlemi yapınca bana tlf numaranız değiştirilmiştir mesajı gelmesi lazım allahtan o mesaj gelmedi ve gelmedende ben hesabı askıya aldırdım. Şimdi tekrar aktif yaparsam ya bu adamların yaptığı tlf değişikliği onaylanırsa işte bunu ögrenmek istiyorum

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,886
4,852
113
İşte burda aklımda tek soru adamlar maili değiştirdi sonra ben geri aldım maili burda sıkıntı yok //adamlar tlf değiştiği yaptılar ama onlar bu işlemi yapınca bana tlf numaranız değiştirilmiştir mesajı gelmesi lazım allahtan o mesaj gelmedi ve gelmedende ben hesabı askıya aldırdım. Şimdi tekrar aktif yaparsam ya bu adamların yaptığı tlf değişikliği onaylanırsa işte bunu ögrenmek istiyorum
dostum ben kiralama işlerini bilmem pek ama şu takıldı kafama. sen ısrarla adamların telefon değikliği mesajının senin telefonuna da gelmesi gerektiğini düşünüyorsun. Benim fikrim telefon numaran değişti diye eski telefon numarası olan senin telefon numarana mesaj zaten gelmez. çünkü talep veriyorsun. şöyle düşün bu telefon numaramı artık kullanmıyorum bende yok şu numaraya geç diye talimat geçiyorsun onay gelirse yeni telefona gelir zaten. eskiyle işin bitmiş olur.

Doktorbey

🃏Tanınmış Üye🃏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,068
1,808
113
Numara değişti diye mesaj gelmiyor ki

Shaddyff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
44
28
Dostum bende verdim hesabımı. Parayı da aldım 3 hafta sonunda yeniden almaya gelince mail at öyle al dediler direk vermediler öyle olunca da hesap kapanıyor. Şu an hesap kapandı. Vermek istiyorsanız da bir daha kullanmayacağınızı bilin.

Shaddyff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
44
28
Dostum bende verdim hesabımı. Parayı da aldım 3 hafta sonunda yeniden almaya gelince mail at öyle al dediler direk vermediler öyle olunca da hesap kapanıyor. Şu an hesap kapandı. Vermek istiyorsanız da bir daha kullanmayacağınızı bilin.
Eğer verirsen güvenilir birisine zaten sonra kapanıyor hesap. Paparaya da hesabının çalındığını söylediğin için ne kadar işlem yaparlarsa yapsınlar, papara senin kullanımında olmadığını bildiği için bir şey olmaz.