- 71,314
- 43,852
- 113
Geliriz kral@dost Keşke izmirde olsaydın seni mekana götürüp 100 lük açardım masaya hesaplar da benden olurdu ama bir gün gel İzmire kıyak adamsın yaparız
Geliriz kral@dost Keşke izmirde olsaydın seni mekana götürüp 100 lük açardım masaya hesaplar da benden olurdu ama bir gün gel İzmire kıyak adamsın yaparız
Zekâ yaşını sormuyorum16 yaşındayım
Gel buyur dost ama sen nerden çıktın şimdi @Gfbridvan1907 misafire kapıp her zaman acikBende gelebilir miyim bende kıyak adamım
1/c sınıfından aslan ilk esprisini yaptı alkışlıyoruzZekâ yaşını sormuyorum
Tamam ben çıktığım yere geri dönüyorum bol şanslarGel buyur dost ama sen nerden çıktın şimdi @Gfbridvan1907 misafire kapıp her zaman acik
Harbi çok boş adamsin kardeşim sen ya1/c sınıfından aslan ilk esprisini yaptı alkışlıyoruz
Canım kardeşim rahatsız mısın avel misin yaşın kaç dedin 16 dedim daha ne istiyosnHarbi çok boş adamsin kardeşim sen ya
@Gfbridvan1907 dur be dost ben seni izmirde olduğunu sandım ondan konuya geldin sandım kusura bakmaTamam ben çıktığım yere geri dönüyorum bol şanslar
Sütünü içtin mi bari foruma gelmeden önceCanım kardeşim rahatsız mısın avel misin yaşın kaç dedin 16 dedim daha ne istiyosn
EvetSütünü içtin mi bari foruma gelmeden önce
Sıcağa sıcağana 5.900TL payfixten halkbankasına çektim halkbankasında para askıda kaldıPayfixten kapanıyor çoğu kişi yazdı sadece paoara için değil
@kennys Bu adama oy verdiler ondan böyle Türkiye yi batırdıHalbankasını aradım para gözüküyor fakat askıda diyor şuan birşey söylüyemiyorum yarın tekrar arayın yada şubemize başvurun dedi ne alaka ya direk şahıstan banka hesabıma para gelmedi payfixten çektim kazanıp
@kennys inşallah duzelir dost dikkat edelim bundan sonraHalbankasını aradım para gözüküyor fakat askıda diyor şuan birşey söylüyemiyorum yarın tekrar arayın yada şubemize başvurun dedi ne alaka ya direk şahıstan banka hesabıma para gelmedi payfixten çektim kazanıp
Şubeyede gitmedim gelirsede kime kalmışkankam geçmş olsun takibe düşmüşsün ve hesabını kapatmışlar bildirme yükümlülükeleri var yakın bi tarihte ceza gelir arkdaşada böyle ceza gelmişti 27 k geçmiş olsun
İnşallah gelmez ceza gelmezŞubeyede gitmedim gelirsede kime kalmış
🤣🤣herkese teşekkürler cevaplar için
40 kişi gelmez 2 kişi gelir diyorsa gelmezlere inanıcam valla 3 gün içinde düşüyormuş zaten bakarım uyaptan
kankam soruşturma dosyaları uyaba düşmez ama bilgin olsun <3 bide bu tür dosyalar gizli oluyor sen taraf ve içeriği göremediğin için yine uyaba düşmez sen kabahatler kanuna göre idari amirlikler tarafından ceza alıcaksın ve siciline filan işlemicek suç ile kabahat farklı canım ama ceza kesilcek eğer dediğimiz gibi olursaherkese teşekkürler cevaplar için
40 kişi gelmez 2 kişi gelir diyorsa gelmezlere inanıcam valla 3 gün içinde düşüyormuş zaten bakarım uyaptan