Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Papara Hesap Kapatıldı

kennys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
187
67
28
Halbankasını aradım para gözüküyor fakat askıda diyor şuan birşey söylüyemiyorum yarın tekrar arayın yada şubemize başvurun dedi ne alaka ya direk şahıstan banka hesabıma para gelmedi payfixten çektim kazanıp

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Halbankasını aradım para gözüküyor fakat askıda diyor şuan birşey söylüyemiyorum yarın tekrar arayın yada şubemize başvurun dedi ne alaka ya direk şahıstan banka hesabıma para gelmedi payfixten çektim kazanıp
@kennys Bu adama oy verdiler ondan böyle Türkiye yi batırdı

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
@kennys inşallah duzelir dost dikkat edelim bundan sonra

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
396
287
63
kankam geçmş olsun takibe düşmüşsün ve hesabını kapatmışlar bildirme yükümlülükeleri var yakın bi tarihte ceza gelir arkdaşada böyle ceza gelmişti 27 k geçmiş olsun

Darq6784

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
666
113
herkese teşekkürler cevaplar için

40 kişi gelmez 2 kişi gelir diyorsa gelmezlere inanıcam valla 3 gün içinde düşüyormuş zaten bakarım uyaptan

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
396
287
63
herkese teşekkürler cevaplar için

40 kişi gelmez 2 kişi gelir diyorsa gelmezlere inanıcam valla 3 gün içinde düşüyormuş zaten bakarım uyaptan
kankam soruşturma dosyaları uyaba düşmez ama bilgin olsun <3 bide bu tür dosyalar gizli oluyor sen taraf ve içeriği göremediğin için yine uyaba düşmez sen kabahatler kanuna göre idari amirlikler tarafından ceza alıcaksın ve siciline filan işlemicek suç ile kabahat farklı canım ama ceza kesilcek eğer dediğimiz gibi olursa