- 10,744
- 3,415
- 113
anlasildi boks macina davet edeceksin belli eder kendini kasindiNapcaz yav gitti 286 lira ak hayvan herif daha ucuza yiyeydin bari
anlasildi boks macina davet edeceksin belli eder kendini kasindiNapcaz yav gitti 286 lira ak hayvan herif daha ucuza yiyeydin bari
Hay arkadaş ya çözümü yoktur bu işin gitti 290Bildirimde bulundum ay geçti dönüş yok yurtdışından çekmişler bütün kartlar kapalı bitane açık unutmuşum..
SöyleÇok basit
Banada bi yemek ısmarla soylim
La söyle şunu gözünü sevim yaBanada bi yemek ısmarla soylim
Yemek sepetinden hangi adrese teslim edildiğini öğrenebilirsinHay arkadaş ya çözümü yoktur bu işin gitti 290
Yemek sepetini mi aramam lazımYemek sepetinden hangi adrese teslim edildiğini öğrenebilirsin
Üyeliğin varsa daha kolay olur. Ara söylerlerYemek sepetini mi aramam lazım
Bu adam Beyzade Kebaptan 1 kişilik servis yemiş aynı fiyat. İçecek bile almış g*tSelamın aleyküm dostlsr sabah uyandım paparaya baktım 286 tllik yemek yemiş birisi şok oldum. Bunu nasıl yapabilirler ve ben bunu kimin yaptığını nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 497467
Onu nasıl öğrenebilirizBu adam Beyzade Kebaptan 1 kişilik servis yemiş aynı fiyat. İçecek bile almış g*t
Yemek sepetinden hangi firma olduğuna bak firmayı ara saati adresi öğren missLa söyle şunu gözünü sevim ya
Kendi yemek sepetimden bş öğrenebilirim ben hayatımda kullanmadım ya belki 1 kere kullanmışımdırYemeksepetinden ogrenirsin teslim adresini ve teslim alan kisinin ad soyad bilgisini dost..
Nerden bakıcam yemek sepetinden firmayaYemek sepetinden hangi firma olduğuna bak firmayı ara saati adresi öğren miss
Ya paparayi ara sor ya işlem geçmişine bak yada yemeksepetini ara sorNerden bakıcam yemek sepetinden firmaya