- 26,798
- 26,198
- 113
aklındaysa kapında
Oruçta tutmamış gavat,bari iftar yapsaydı hayra geçerdiSelamın aleyküm dostlsr sabah uyandım paparaya baktım 286 tllik yemek yemiş birisi şok oldum. Bunu nasıl yapabilirler ve ben bunu kimin yaptığını nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 497467
Neyse dost sayende artik kimse papara veya payfixte para birakmaması gerektigini ogrendi buyuk adamsin 😂Kendi yemek sepetimden bş öğrenebilirim ben hayatımda kullanmadım ya belki 1 kere kullanmışımdır
Hakiki adammış harbiAdam fitreni almış boşver
Valla bilmiyom ya morallim çok bozulduBilgileri verceklerini sanmıyorum anca Dava açarsan bilgileri paylaşırlar diye tahmin ediyorum. Adres v.b bilgileri paylaşmazlar bence. Ama ufak bi sosyal mühendislik ile belki bulunabilir.
O uygulmaya girmedigin surece ogrenemessin birisi siparis vermis kendi uygulamasindanÖğrenemiyorum ds kim olduğunu
Yani soğuk su içelim üstüneO uygulmaya girmedigin surece ogrenemessin birisi siparis vermis kendi uygulamasindan
Yemek sepetinden nereden ve kimin adına çekildiğini detayıyla öğrenebilirsin diye düşünüyorum.Selamın aleyküm dostlsr sabah uyandım paparaya baktım 286 tllik yemek yemiş birisi şok oldum. Bunu nasıl yapabilirler ve ben bunu kimin yaptığını nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 497467
Afiyet olsun cano, Bende şuan yemin ederim o bile yokNeyse ben de gidim peynir ekmek yiyim oç kebap yemiş biz peynir yiyek
haykırdımNeyse ben de gidim peynir ekmek yiyim oç kebap yemiş biz peynir yiyek
Ara yemek sepetini dene sansini adres vs verirlermi bilmiyorum yada soyleyen kisinin ismi vs bir ihtimal kisisel veri derler vermezler awYani soğuk su içelim üstüne
Hangi gavur üstelik ramazanda böyle bişi yapmış 😁 şaka bi tarafa bu ara sık duyuyorum ara bi paparayı falan istersen yemek sepeti canlı desteğe bağlanSelamın aleyküm dostlsr sabah uyandım paparaya baktım 286 tllik yemek yemiş birisi şok oldum. Bunu nasıl yapabilirler ve ben bunu kimin yaptığını nasıl öğrenebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyayı görüntüle 497467
Oruç ?Neyse ben de gidim peynir ekmek yiyim oç kebap yemiş biz peynir yiyek
Ashjsjsjsjs adamın parasıyla kebap yemiş çıkaramasın inşallah aminNeyse ben de gidim peynir ekmek yiyim oç kebap yemiş biz peynir yiyek
Uygulamadan yiyenin adını soyadını öğren Annesinin giydiği tanganın rengine kadar buluruz.Bulma şansım yok mu bu kişiyi reisler