- 1,890
- 661
- 113
dostum en son birinin telefonundan yemek söylediysen kayıtlı kalıyor.kartla alısveriş yaptıysanda kayıtlı kalıyor googleda bende gecen babamın kartıyla yemek söyledim yanlışlıkla . adamında son parasıymış
Reis yanlış anlamazsan biraz fazla abartmadin mi alti ustu 290 lira gibi bir meblağ gerek varmi bu kadar uzatmaya afiyet olsun diyelim geçelimE nasıl oldu o zaman bu iş
Dost yemeği sen yemiş gibisinReis yanlış anlamazsan biraz fazla abartmadin mi alti ustu 290 lira gibi bir meblağ gerek varmi bu kadar uzatmaya afiyet olsun diyelim geçelim
Keşke öyle yeteneklerim olsa😁Dost yemeği sen yemiş gibisin
BElki param yok dostReis yanlış anlamazsan biraz fazla abartmadin mi alti ustu 290 lira gibi bir meblağ gerek varmi bu kadar uzatmaya afiyet olsun diyelim geçelim
Zenginsin sanırım 290 lira @dost a at madem boş yapma konu miktar değil bugün 290 yarın 2k gider açığı bulmak lazımReis yanlış anlamazsan biraz fazla abartmadin mi alti ustu 290 lira gibi bir meblağ gerek varmi bu kadar uzatmaya afiyet olsun diyelim geçelim
Boşver cano ağzı olan konuşuyorZenginsin sanırım 290 lira @dost a at madem boş yapma konu miktar değil bugün 290 yarın 2k gider açığı bulmak lazım
Kral sorun 290 tl değil ki bugün 290 tl çeker yarın 5 bin 10 bin çekse ne olacakReis yanlış anlamazsan biraz fazla abartmadin mi alti ustu 290 lira gibi bir meblağ gerek varmi bu kadar uzatmaya afiyet olsun diyelim geçelim
Dost bende yapıyordum kuzenimden param yokken, sonra param oldumu veriyordum😁 kardeş veya tanıdık kim varsa o yapmıştır.Yok sordum hayır dedi sormadan yapmaz almaz
O aldıysa helali hoş olsunAbuzer etli ekmek almış dost öyle dedi