- 4,275
- 3,008
- 113
Promosyonda yazmiyomu dostYokmu çekim yapanlardan bilen birisi
Promosyonda yazmiyomu dostYokmu çekim yapanlardan bilen birisi
Yazmıyor dost zaten gerekte kalmadı 0.90 kuruş ödedi 😂Promosyonda yazmiyomu dost
Kankam alışkanlık işte. Herkesin şartlandığı vazgeçemediği oyunlar var . Bizim lanette bu yapacak bir şey yok500 e 5 lik farmlasan daha çok sansin var salla şu basketi kanka ..
Haklisin benimde var takintili oyunlar 😁Kankam alışkanlık işte. Herkesin şartlandığı vazgeçemediği oyunlar var . Bizim lanette bu yapacak bir şey yok
Bu mal korkuyor yatırım yapmaya bence o yüzden yatirimsiiz dilenci bonuslari arıyor iyice kıl oldm nerde o eski ForumBu cocuk yine gelmiş.bunun paylastigi siteler sahte üye olmayın bosa olumlu yorum yapanlarda kendi elemanları oluyor.hergün gece gelip paylasiyor adminlere yakalanmamak için.
Bir gün askerdeyken... Şaka şaka iyi geceler kanka 😁😉Haklisin benimde var takintili oyunlar 😁
Her alanda geçerli spin kazancı diledigin kadar çekim yapabilirsin öyle dedi canlı destekYokmu çekim yapanlardan bilen birisi
Yat zibar 3-5 nobeti yazdim sana 😁Bir gün askerdeyken... Şaka şaka iyi geceler kanka 😁😉
Hatırlama aw tüylerim diken diken oluyor 😁😁 iyi zıbarmalar 😁 bu arada dm açık maaş alınca geri dönüş olur 😁Yat zibar 3-5 nobeti yazdim sana 😁
Maaşı 5 inde alıyon desek boş yatırım 😁Hatırlama aw tüylerim diken diken oluyor 😁😁 iyi zıbarmalar 😁 bu arada dm açık maaş alınca geri dönüş olur 😁
Boş değil fazlası olur 😁 sinyal atalım sana uykum yok zaten 😁Maaşı 5 inde alıyon desek boş yatırım 😁
Alo yasin alooo tunele giriyorum aloooo....Boş değil fazlası olur 😁 sinyal atalım sana uykum yok zaten 😁
Ben geçen 10 spin hediye verildi ilk spinde dede beşyüz çarptı iki kere frespine girdi , 30 kat çevrimi bitiremeyince saldım çayıra Mevla kayira oldu oladabiliyor yani10 spine ne aldın sanki gates of olimpus 10 spine 50 kurus bilemedin 1 lira anca verir
kardaşim çevrim yapmadan mi talep ettin çekimiÇekim geldi 300 papel
Şu sitenin linkini atabilcek yokmuş bulamadım