- 18
- 15
- 3
10 SPİNE 110 VERDİ ÇEKİMDE VERDİM FARMDAN ÖDEDİ BU ARADA TAMAMEN ŞANS10 spinle nasıl kazandınız o parayı
çektim ödedi bu aradaxyz ücretsiz alınan bir domaindir com a para vermeyen bizemi verir
Xyz ücretsiz bir domain vesayre değildir buna benzer bi site daha var site xyz domaini satın almıs birşey bilmeden konuşmayın ödeme yapan siteye de laf atıyonuzxyz ücretsiz alınan bir domaindir com a para vermeyen bizemi verir
Sende beyin yok la valla bak 22 Şubat'ta kayıt olmuş eski forum diyor zarganaBu mal korkuyor yatırım yapmaya bence o yüzden yatirimsiiz dilenci bonuslari arıyor iyice kıl oldm nerde o eski Forum
1tık😆😆😆Bu Site 10 Freespin veriyor. Bet Değeri 1₺
(Bir tık az farkındayım)
Sitede çekim limiti vesayre yok ne kazanırsanız katlayıp çekebilirsiniz bu yanından kolay bir Site bol şans.
Zargana dediğin adam seni çiğ çiğ yer be aptal erif benm buraya önceden beri giriorm bu yeni üyeliğim zaten geçen kış senin gibi ahrazlar yoktu 1 konu açılırdı o da bonusu almaya değerdi senin şuan aldığın bonuslar sitelerin g*tinu yalama bonuslaridir siz gidin 100 TL atın 150 çekin diyin ben kumar oynuyorm son hız devam gel sana 50 TL ataym 2 gün forumda bişey paylaşmaSende beyin yok la valla bak 22 Şubat'ta kayıt olmuş eski forum diyor zargana
Kaybol la 50 tl yi döndür çevir "cebine " SokZargana dediğin adam seni çiğ çiğ yer be aptal erif benm buraya önceden beri giriorm bu yeni üyeliğim zaten geçen kış senin gibi ahrazlar yoktu 1 konu açılırdı o da bonusu almaya değerdi senin şuan aldığın bonuslar sitelerin g*tinu yalama bonuslaridir siz gidin 100 TL atın 150 çekin diyin ben kumar oynuyorm son hız devam gel sana 50 TL ataym 2 gün forumda bişey paylaşma
Mark - euro çorba olmusSpine girdi 500 euro ödedi çok iyi site birazdan 1000 mark yatırcam
Ip çıkışmasi dedi hahahahahahahahaha şaka gibi 0 TL verdi 😂