- 2,813
- 1,476
- 113
Takip edenlerden mi bakacaksin reis yoksa beğeniden rastgele çekiliş miArkadaşlar 15 x100 atacağım atamadıkparim kusura bakmasın isimler belli değil gelince yapacağım bisiler
Takip edenlerden mi bakacaksin reis yoksa beğeniden rastgele çekiliş miArkadaşlar 15 x100 atacağım atamadıkparim kusura bakmasın isimler belli değil gelince yapacağım bisiler
Geçen 10 k yatırılacak site dedim gecenin 3 ünde hepsi beğeni atmış sponsorların koftehorlarOnlar memur hesabı çalışıyor 5 den sonra yatis usjdnsjd
Fetret dönemine girmişin dostkorkuyoz dost 1 kac kere 10k yaptık onlarıda hemen cekıyoz karıya gıdıyoz bırak karı cagırmıstım otele muhabbetı dınle karı rulet hastası cıktı attım 500 al cevır dedım ahmo sorsa 50 lıra yok derız dost bu kumarbazlar cok sahtekar 6 aydır abartısız daha 2k bı kere bıle cekmedım fena cokusteyız
Dost burda heekes kaçak dövüşüyor isim vermeyeyimHelal dost bu ara diss atiyon millete isim ver kim onlar
Senin aklin basindan gitmis kardes.acilen kendine bi cozum bulman gerekTwerk diye slot var ben onu öneririm
Sen tam damardan vurmussun inmiş kalkarGeçen 10 k yatırılacak site dedim gecenin 3 ünde hepsi beğeni atmış sponsorların koftehorlar
Takip eden nasiplensin bence dost en azından işine yarar milletinDost 30 kisi 50 ver herkes nasiplensin tabi sen bilirsin
Var dostum öyle slot guzelde ödeme yapıyorSenin aklin basindan gitmis kardes.acilen kendine bi cozum bulman gerek
Çekimi bekliyorum arkadaşlar
Kimse sıkıntı yapmaz alanlar tebriklerArkadaşlar 15 x100 atacağım atamadıkparim kusura bakmasın isimler belli değil gelince yapacağım bisiler
Kumarbaziz dürüst ü mu olur 🤣🤣🤣🤣 sen alda ben almış kadar olurum kumar seven karilarida pek severim numarasini atsana varsa tutturursun beraber masa tenisi oynarız ,korkuyoz dost 1 kac kere 10k yaptık onlarıda hemen cekıyoz karıya gıdıyoz bırak karı cagırmıstım otele muhabbetı dınle karı rulet hastası cıktı attım 500 al cevır dedım ahmo sorsa 50 lıra yok derız dost bu kumarbazlar cok sahtekar 6 aydır abartısız daha 2k bı kere bıle cekmedım fena cokusteyız
Senin sahtekarlık koltuğuna oturmaya çalışan mi var dost ayiklayalim onu seni yedirtmeyizDost burda heekes kaçak dövüşüyor isim vermeyeyim
30kisi 50 iyidirSiz belirleyin 30 kişi 50 10*150 100*15
Kararı size bırakıyorum
100 TL 15 kişiSiz belirleyin 30 kişi 50 10*150 100*15
Kararı size bırakıyorum
15 kisi 100 er en mantiklisi dostSiz belirleyin 30 kişi 50 10*150 100*15
Kararı size bırakıyorum
20 kişi seç 75 ortasıSiz belirleyin 30 kişi 50 10*150 100*15
Kararı size bırakıyorum
İşe yarasın başkan 10 kişiye ver bence 150denSiz belirleyin 30 kişi 50 10*150 100*15
Kararı size bırakıyorum