Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Phebus / shotbet / Kasa 1K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,879
20,798
113
Arkadaşlar 15 x100 atacağım atamadıkparim kusura bakmasın isimler belli değil gelince yapacağım bisiler
30x 50 dahami güzel olur ne hemen linç etmeyin arkadaşlar amacım kimse üzülmesin yarım elma gönül alma herkes nasiplensin babında dedim

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Fetret dönemine girmişin dost
ceksek tel alcaz zaten dost tel aldıysam bıl kı 5k koymusumdur en az sınemayı yaparız ama dost 10k da ceksek 4k cektık oda tele gıttı derız sektor bunu gerektırıyo dost ulu orta paylasanlar sektorde yok olmaya mahkumdur dost

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
ceksek tel alcaz zaten dost tel aldıysam bıl kı 5k koymusumdur en az sınemayı yaparız ama dost 10k da ceksek 4k cektık oda tele gıttı derız sektor bunu gerektırıyo dost ulu orta paylasanlar sektorde yok olmaya mahkumdur dost
Helal dost sıradaki şarkı benden sana gelsin yıkılmadım ayaktayım

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Kumarbaziz dürüst ü mu olur 🤣🤣🤣🤣 sen alda ben almış kadar olurum kumar seven karilarida pek severim numarasini atsana varsa tutturursun beraber masa tenisi oynarız ,:)
yok deneme bonusu arıyo yanımda dedım napcan deneme bonusunu rulet oynuyom dedı hee dedım 5 yıllık rulet maceramız sonunda anlam buldu

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,978
47,832
113
Buralar simdi karisir aga.ben bagzi muhabbetlerde susmakta zorlaniyorum en iyisi ben ana sayfaya geciyim.seni tbrk ederim @Phebus kazanan arkadaslara bo, sanslar.sonu guzel olan konu olmasina sevindim iyi aksamlar size 😁👋👋

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,286
3,788
113
Knk sen nasıl istersen öyle yap karar senin boşver bize kalırsa 100 kişiye 15 deriz 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...