- 2,172
- 2,393
- 113
Reis herkesin yoğurt yiyis sineması farklı saygı duymak lazımIyide eko bu sekilde hedefe ulasilmaz diyom bnde la.7 saat roll mu olur 😁 bonus cevrimi olsa yaptigi dogru olurdu ama bu roll 😁 simdi bide slota gecdi patlamaz umarim.
Reis herkesin yoğurt yiyis sineması farklı saygı duymak lazımIyide eko bu sekilde hedefe ulasilmaz diyom bnde la.7 saat roll mu olur 😁 bonus cevrimi olsa yaptigi dogru olurdu ama bu roll 😁 simdi bide slota gecdi patlamaz umarim.
ALLAH ALLAHHHSürprizler yakında bekleyin bence 😱😱😱😱
Kasa kasa gidecenIyide eko bu sekilde hedefe ulasilmaz diyom bnde la.7 saat roll mu olur 😁 bonus cevrimi olsa yaptigi dogru olurdu ama bu roll 😁 simdi bide slota gecdi patlamaz umarim.
Slot oynarken aklima hep gotuyle inatlasan donuna sicar lafi geliyo ve boklu donla çıkıyoruzKendi adıma konuşayım oyun vermese ben sinirlenip sonuna kadar giderdim ya sıfır ya da artıyla oyundan volta sineması
Müjdeyle gelirsin inşallah reisSürprizler yakında bekleyin bence 😱😱😱😱
Tmm eko sen haklisin krdesimReis herkesin yoğurt yiyis sineması farklı saygı duymak lazım
Lan mukemmel lafmis amk ilk defa duydum hdhdSlot oynarken aklima hep gotuyle inatlasan donuna sicar lafi geliyo ve boklu donla çıkıyoruz
Benim aklima gelen laf KUMAR OSURUGA BENZER ZORLARSAN SICARSINSlot oynarken aklima hep gotuyle inatlasan donuna sicar lafi geliyo ve boklu donla çıkıyoruz
Bazende azimle sıçan duvarı deler dost ısrar iyidir bazenSlot oynarken aklima hep gotuyle inatlasan donuna sicar lafi geliyo ve boklu donla çıkıyoruz
Kasa kasada abarti olabiliyor ilk 1 2 adim yada son adim kasa olabilir onun disinda kasa yarisi iyidrKasa kasa gidecen
Hayvanlar aç kalmışlar karnını doyuralim dost yazıktır günahtırBaligimiza yem alacağız inşallah başarılı olur @Eko35 dostumla
+Benim aklima gelen laf KUMAR OSURUGA BENZER ZORLARSAN SICARSIN
Vaaaay helaaaalBen küstüm oynamıyorum çal patla vur yansin hayat devam etsin kasa 12 k dağıtım 2000k helal bana dostum
Aynen dost bakalım benim ki süs balığı değil Pirana mecbur et alacağız onaHayvanlar aç kalmışlar karnını doyuralim dost yazıktır günahtır
Heg bari sonunda vurmussun be tebriklerBen küstüm oynamıyorum çal patla vur yansin hayat devam etsin kasa 12 k dağıtım 2000k helal bana dostum
Azimli sıçan dostBazende azimle sıçan duvarı deler dost ısrar iyidir bazen
Tebrikler dostum kazancın daim olsun Kesene bereketBen küstüm oynamıyorum çal patla vur yansin hayat devam etsin kasa 12 k dağıtım 2000k helal bana dostum
Helal dost balıklar aç kaldı yemlemek lazım yazıktır günahtır Sevap olurBen küstüm oynamıyorum çal patla vur yansin hayat devam etsin kasa 12 k dağıtım 2000k helal bana dostum