TebriklerBen küstüm oynamıyorum çal patla vur yansin hayat devam etsin kasa 12 k dağıtım 2000k helal bana dostum
Bncede helal sana kardes.sansinndaim olsun dm aticaklaeina at buralar hic karismasin.para talep edenide bildir banlansinBen küstüm oynamıyorum çal patla vur yansin hayat devam etsin kasa 12 k dağıtım 2000k helal bana dostum
Helal dost kim uyarı mesajı atcak diye bekliyodumAzimli sıçan dost
Tebrikler dostum kaybetmemiş din iyisi buBen küstüm oynamıyorum çal patla vur yansin hayat devam etsin kasa 12 k dağıtım 2000k helal bana dostum
Tebrikler arkadaşlar bana sweet dedim diye kızmıştı bu adam slotcu arkadaş tebriklerBen küstüm oynamıyorum çal patla vur yansin hayat devam etsin kasa 12 k dağıtım 2000k helal bana dostum
Yazmaya başlamışlar mıdır sence 🤭Bncede helal sana kardes.sansinndaim olsun dm aticaklaeina at buralar hic karismasin.para talep edenide bildir banlansin
TebriklerBen küstüm oynamıyorum çal patla vur yansin hayat devam etsin kasa 12 k dağıtım 2000k helal bana dostum
Aynen helal sana dostumBen küstüm oynamıyorum çal patla vur yansin hayat devam etsin kasa 12 k dağıtım 2000k helal bana dostum
10 kişi 20010 kişi 200 mü dost nasıl düşündün peki dağıtımı @Phebus
İnşallah doyarlar dostHelal dost balıklar aç kaldı yemlemek lazım yazıktır günahtır Sevap olur
Tebrikler hocamBen küstüm oynamıyorum çal patla vur yansin hayat devam etsin kasa 12 k dağıtım 2000k helal bana dostum
Balık bugün de doydu o zaman 🤭Aynen dost bakalım benim ki süs balığı değil Pirana mecbur et alacağız ona
Tebrikler dostBen küstüm oynamıyorum çal patla vur yansin hayat devam etsin kasa 12 k dağıtım 2000k helal bana dostum
Para sağlam olursa o kadar çok yem alırız dostİnşallah doyarlar dost