- 86,934
- 47,265
- 113
Wcye bile gidimedik siseye isedik ag 😁@Phebus senin emegine saglik dostum sabahtan beri burda olan arkadaşlarda artik nefes alsinlar yemeklerini yesinler
Wcye bile gidimedik siseye isedik ag 😁@Phebus senin emegine saglik dostum sabahtan beri burda olan arkadaşlarda artik nefes alsinlar yemeklerini yesinler
Bide sari kartin var senin kirmizi yemeden mac bitsin hahaha@Phebus senin emegine saglik dostum sabahtan beri burda olan arkadaşlarda artik nefes alsinlar yemeklerini yesinler
Hortum bagladim benWcye bile gidimedik siseye isedik ag 😁
Ben gidiyom artik yemege vallaWcye bile gidimedik siseye isedik ag 😁
Ahahs bencede kankaBide sari kartin var senin kirmizi yemeden mac bitsin hahaha
Tövbe tövbe 🤭Wcye bile gidimedik siseye isedik ag 😁
Bildir direkt yönetime hiç cevap atmaArkadaşlar dm atanlara diyorum dm atmayın ben size atacağım payfix yazacağım yada papara yazana atmicam bu mesajdan sonra geçerli siliyorum dmleri lütfen yazmayin
Rahatsız etmeyin adamı banlanirsiniz 🤗Arkadaşlar dm atanlara diyorum dm atmayın ben size atacağım payfix yazacağım yada papara yazana atmicam bu mesajdan sonra geçerli siliyorum dmleri lütfen yazmayin
Dostum şuan konudaki aktif insanlara yap güzelliğini takip etmeyim özelden yazanlara atmaArkadaşlar dm atanlara diyorum dm atmayın ben size atacağım payfix yazacağım yada papara yazana atmicam bu mesajdan sonra geçerli siliyorum dmleri lütfen yazmayin
Dost kazancın daim olsun senle beraber aynı stresi yaşadık 😂Arkadaşlar dm atanlara diyorum dm atmayın ben size atacağım payfix yazacağım yada papara yazana atmicam bu mesajdan sonra geçerli siliyorum dmleri lütfen yazmayin