- 6,133
- 2,390
- 113
Dost her gün farklı bir sinema yapıyoruz arada unutuyoruz kusura bakmaMeşhur kelimeni yazar mısın dost kazananlara bu şekilde haketmedin ödülü
Dost her gün farklı bir sinema yapıyoruz arada unutuyoruz kusura bakmaMeşhur kelimeni yazar mısın dost kazananlara bu şekilde haketmedin ödülü
Helal dost donsuz birakmasindaprenses kasayı 20kya ucurur dost
dün biz yazmadık dost dm den yazan götürdü parayı sinema burda dm den yazcan oyle calısıyoKesin hiç takip etmeyip kazandığını gören lavuklar yaziyodur dmden
Afiyet olsun adasBen gidiyom artik yemege valla
Kardes bildir oylelerini diyorum ban yesin ne ugrasiyorsunArkadaşlar dm atanlara diyorum dm atmayın ben size atacağım payfix yazacağım yada papara yazana atmicam bu mesajdan sonra geçerli siliyorum dmleri lütfen yazmayin
Ben senin adına yazayim tebrikler dostum güle güle harcaDost her gün farklı bir sinema yapıyoruz arada unutuyoruz kusura bakma
Kazancın daim olsun inşallahBen küstüm oynamıyorum çal patla vur yansin hayat devam etsin kasa 12 k dağıtım 2000k helal bana dostum
Dmden kendi yazdi dost konu da kapanmıştı yazmasa giderdidün biz yazmadık dost dm den yazan götürdü parayı sinema burda dm den yazcan oyle calısıyo
Baya sürdü13.23 de başlamış
Saat 20.33 uzun sürdü biraz ama değdi
helal dost hakkın ödenmezDmden kendi yazdi dost konu da kapanmıştı yazmasa giderdi
Aktif olanlar belliArkadaşlar para gelsin seçimleri yapacağım konuda kaç kişi aktif nerden bakabilirim
Adam başardı helal olsun dostum tebrikler 👍Arkadaşlar dm atanlara diyorum dm atmayın ben size atacağım payfix yazacağım yada papara yazana atmicam bu mesajdan sonra geçerli siliyorum dmleri lütfen yazmayin
Mesajlara bak sayfalardanArkadaşlar para gelsin seçimleri yapacağım konuda kaç kişi aktif nerden bakabilirim
İlk sayfadan mesajlara bak biraz göz ucuyla 10 sayfa falanArkadaşlar para gelsin seçimleri yapacağım konuda kaç kişi aktif nerden bakabilirim
Kurtlar sofrası Dost sağlam durmak lazım kurt ovaya inip havaya pus çöktüğünde kurt değil kurda attığı adıma bile güvenmez sinema bu dost burdadün biz yazmadık dost dm den yazan götürdü parayı sinema burda dm den yazcan oyle calısıyo
@Hayatindibi listeyi yapsin istersenArkadaşlar para gelsin seçimleri yapacağım konuda kaç kişi aktif nerden bakabilirim