- 3,068
- 1,808
- 113
Bildirdirsin yönetime kimlerde banlansinlarDostum şuan konudaki aktif insanlara yap güzelliğini takip etmeyim özelden yazanlara atma
Bildirdirsin yönetime kimlerde banlansinlarDostum şuan konudaki aktif insanlara yap güzelliğini takip etmeyim özelden yazanlara atma
Yoruldun demiArkadaşlar dm atanlara diyorum dm atmayın ben size atacağım payfix yazacağım yada papara yazana atmicam bu mesajdan sonra geçerli siliyorum dmleri lütfen yazmayin
Dün bana yazmistin sadece ona cevap verdim o sayilmaz herhaldeArkadaşlar dm atanlara diyorum dm atmayın ben size atacağım payfix yazacağım yada papara yazana atmicam bu mesajdan sonra geçerli siliyorum dmleri lütfen yazmayin
MuhtemelenKesin hiç takip etmeyip kazandığını gören lavuklar yaziyodur dmden
Bekliyoruz dostArkadaşlar dm atanlara diyorum dm atmayın ben size atacağım payfix yazacağım yada papara yazana atmicam bu mesajdan sonra geçerli siliyorum dmleri lütfen yazmayin
BencedePara sağlam olursa o kadar çok yem alırız dost
Doysun dost o aç kalınca üzülüyorumBalık bugün de doydu o zaman 🤭
prenses kasayı 20kya ucurur dost@erhanbey22 yapmasın mi bi prenses
Meşhur kelimeni yazar mısın dost kazananlara bu şekilde haketmedin ödülüBekliyoruz dost
Tamamdır reis bol şanslarArkadaşlar dm atanlara diyorum dm atmayın ben size atacağım payfix yazacağım yada papara yazana atmicam bu mesajdan sonra geçerli siliyorum dmleri lütfen yazmayin
Aynen Kansız çok Allah'tan kullanıcı adı siteyle aynı değilmisPara isteyen lavuklar cekemeyip siteye de yazdi zaten roll başında
Bol bol al yemini o zamanDoysun dost o aç kalınca üzülüyorum