- 10,131
- 4,647
- 113
Hani hacca gidecektin 😁İyidir babpa pasta peşindeyiz iki iş goyakta cigara alıp Bahcelievlerde kafayı buluruk
Hani hacca gidecektin 😁İyidir babpa pasta peşindeyiz iki iş goyakta cigara alıp Bahcelievlerde kafayı buluruk
Allah korusun etiketledikleri en fazla 3 gün yaşıyor sonra ban yiyor
Niye dost bir sıkıntı mı olduEtiket isine biraz ara verdik
Benim dediğim taktigi uyguladin mi knkDostlar 40 k çekim yaptık gelirse çekiliş konusu açıcam
Gecen biri sikayet etmiş sanirim shellac uyardi birazNiye dost bir sıkıntı mı oldu
Sen bizi etiketle dost . Şaka yapmıyorum. Biz rahatsız olmayız rahatsız olan da bizimle muhatap olsun .Gecen biri sikayet etmiş sanirim shellac uyardi biraz
İyiyim kardo sen nasılsın. Hayır ondan böyle birşey beklenemez zaten 20 yaşında velet isteEmrah nasilsin kardesim, o kahpe herif sana ulasip ozur diledi mi?
Adam da belli ki çoğumuz gibi yalnız. Gülüp geçiyoruz ama Bazılarımız için forum güzel bir yer. Ban man bir şey olmaz dostAllah korusun etiketledikleri en fazla 3 gün yaşıyor sonra ban yiyor
It herif o kadar kufurlu mesaj yazdi onun yuzunden sende ban yedin boylelerinin hakki bir guzel kotekİyiyim kardo sen nasılsın. Hayır ondan böyle birşey beklenemez zaten 20 yaşında velet iste
Bedo çeteye adam toplar gibi etiket atıyor. 🤣 Organize işler bize göre degil dost. Yalnızlık iyidir aradaAdam da belli ki çoğumuz gibi yalnız. Gülüp geçiyoruz ama Bazılarımız için forum güzel bir yer. Ban man bir şey olmaz dost
Fotosunda aziz yildirim olan enik mi dostumİyiyim kardo sen nasılsın. Hayır ondan böyle birşey beklenemez zaten 20 yaşında velet iste
O şahıs ikili diyaloğa girecek IQ ya sahip değil dost 🤣🤣🤣Fotosunda aziz yildirim olan enik mi dostum
40 K odemislerdir knka güle güle harcaAga maç tahmin formu doldurmuştum ordan 14 000 eklenmiş hesbıma en kolay nasıl çevirebilirm
Az kaldı ona osuruğunu dinletecem kankaO şahıs ikili diyaloğa girecek IQ ya sahip değil dost 🤣🤣🤣
Rulet te çevirirsin çok rahat yarısını kırmızıya yarısını siyaha baş çok rahat çevirirsinAga maç tahmin formu doldurmuştum ordan 14 000 eklenmiş hesbıma en kolay nasıl çevirebilirm
Helal olsun ayhanım vlla bu taktiği yapsaydıRulet te çevirirsin çok rahat yarısını kırmızıya yarısını siyaha baş çok rahat çevirirsin
Aynen öyle ama reelde yüzüme soyleyemez makat maymununa ceviririm adamiIt herif o kadar kufurlu mesaj yazdi onun yuzunden sende ban yedin boylelerinin hakki bir guzel kotek