- 1,852
- 680
- 113
Çekim gelmiş
Gözün aydın reisÇekim gelmiş
Dost takma kafana ergenler gelip klavye delikanlılığı yapıyor sıkma canınıAynen öyle ama reelde yüzüme soyleyemez makat maymununa ceviririm adami
Tebrikler dostÇekim gelmiş
Nerde yedin baklavaları söyle söyle 😁😁tebrikler hayırlı olsun çekilişe bende dahil olabilirmiyim başından beri takip etmiştim
Tebrikler dostDostlar 40 k çekim yaptık gelirse çekiliş konusu açıcam
tebriklerÇekim gelmiş
Çekiliş listesi bende ilk senin adını yazıyorum en başabende takip ettim niye çekiliş benimde hakkım 500 mesaj üzeri herkes katılabilir
Yap reis sen Başkanları yorma seç konudan birilerini kalanlara Eyvallah demek düşer.@Shellac dostum çekiliş için ayrı konumu açmalıyım
Aynen katılıyorum reis inanmazlarsa Samet E sorsunlar 😀bende takip ettim niye çekiliş benimde hakkım 500 mesaj üzeri herkes katılabilir
katıl tabi ya hakkını yedirme hep aynı kişilere çıkıyor yoksa bakarsın sana çıkarAynen katılıyorum reis inanmazlarsa Samet E sorsunlar 😀
Dostum dısardayım akşam yapalım o zaman çekim verdim dediğim mesaja kadar kpnuda aktif olanlarla yapalrız şuan yapamamYap reis sen Başkanları yorma seç konudan birilerini kalanlara Eyvallah demek düşer.
Valla dün uzun zamandan sonra dost çekilişinde çıktım şükür sayesinde ihtiyacımı aldım son 2 aydır devlet bizden elini kolunu hatta gölgesini çektikatıl tabi ya hakkını yedirme hep aynı kişilere çıkıyor yoksa bakarsın sana çıkar