- 11,275
- 10,879
- 113
Helal piayi sevmem döşe ibnelereDostlar 40 k çekim yaptık gelirse çekiliş konusu açıcam
Helal piayi sevmem döşe ibnelereDostlar 40 k çekim yaptık gelirse çekiliş konusu açıcam
hayırlı olsun evet akşam yapalım çekilişi aynen ne kadar çektinDostum dısardayım akşam yapalım o zaman çekim verdim dediğim mesaja kadar kpnuda aktif olanlarla yapalrız şuan yapamam
Tamam dostum tebrikler ve dagitima dair güzel düşüncen icin de teşekkürlerDostum dısardayım akşam yapalım o zaman çekim verdim dediğim mesaja kadar kpnuda aktif olanlarla yapalrız şuan yapamam
Kesene bereket dostDostum dısardayım akşam yapalım o zaman çekim verdim dediğim mesaja kadar kpnuda aktif olanlarla yapalrız şuan yapamam
Dostum biraz daha soru sorarsan seni listeden çıkartırım akşamı bekle 😡hayırlı olsun evet akşam yapalım çekilişi aynen ne kadar çektin
@X-RAY kardeşim ayıp değil miYok knk x-ray mıdır nedir
Geçen gün kod konusunda arkadaşlar fixbet spin saklasam yermi diye sordum gidip siteyi etiket yapıyor kancik 5 gün ban yedim onun yuzunden
Ne listesi ağabeyDostum biraz daha soru sorarsan seni listeden çıkartırım akşamı bekle 😡
Tebrikler dost@Shellac dostum çekiliş için ayrı konumu açmalıyım