- 361
- 120
- 43
Bende anlamiyorum abi 200 tl para yoksa kasasinda kilit vursun siteyeKasada para mi yok acaba ben anlamıyorum bu şekil nasıl piyasada nasil sağlam yürüyeceksiniz
Bende anlamiyorum abi 200 tl para yoksa kasasinda kilit vursun siteyeKasada para mi yok acaba ben anlamıyorum bu şekil nasıl piyasada nasil sağlam yürüyeceksiniz
Bakalim senin cekim g3lcek mi2 inci bi şıkda herkesin bilgisini topluyorlar gibime geldi
Bbakalim.cekimler gelmezse söyleriz kimse üye olmasın2 inci bi şıkda herkesin bilgisini topluyorlar gibime geldi
Niye iptel odluÖdemez abi gene iptal ettiler destegede baglanamiyoz şaka gibi
Sebep yazmiuorki abi destegede baglanmiyorNiye iptel odlu
Aynen öyle kurallar hemen sabah degistirmisler dün akşam hemen kolisyonu toplamışlar 😁😁Dalga geciyo bu site simdide 100 tl ye indirms cekimi şaka gibi yemin ediyorum
Odemiyo abi zaten 100 talep ver dedi zor bela baglandim destege kurallar bastan beri bu sekildeymis oyle diyor resim attim 200 tl cekim verebilirsiniz kuralinin bastan beri kuralimiz 1000 yap 100 cek diuor bana 😂Aynen öyle kurallar hemen sabah degistirmisler dün akşam hemen kolisyonu toplamışlar 😁😁
Abi sen bide yatirimmi yaptin bu siteye 😂Aynen öyle kurallar hemen sabah degistirmisler dün akşam hemen kolisyonu toplamışlar 😁😁
Attim onu attigim haldr inkar ediyor 😉Al bunu at cerceve yapsin 😁Ekli dosyayı görüntüle 241948
Ne oldu ödedi miHaha dalga geviyor bak bak 😂😂😂😂