- 16,913
- 9,422
- 113
Ziraatten yatırım olmuyor payfixe kalkmış çekim var amaCiddi mi bugun mu kalkti
Ziraatten yatırım olmuyor payfixe kalkmış çekim var amaCiddi mi bugun mu kalkti
Ben sürekli kullanıyorum ziraati ama sıkıntısız yatırım çekimZiraaten payfize yatirim kalkti ondan soruyom
Öğrendiğimiz iyi oldu. Teşekkürler dostZiraatten yatırım olmuyor payfixe kalkmış çekim var ama
Yatırımda var cekinde dostZiraatten yatırım olmuyor payfixe kalkmış çekim var ama
İban ile fast olarak payfixten gönderZiraaten payfize yatirim kalkti ondan soruyom
Ondada sınır var dost 2 hak sanırım yada birİban ile fast olarak payfixten gönder
Geçenlerde sıkıntı olmuştu ibani kaldırmışlar diYatırımda var cekinde dost
@Gannicus bi liste yap dostButra marlwy hayat alanmaxkim yapacak muhasebeyi
Dost burda benden kidemliler var bana yarasmaz onlar dururken@Gannicus bi liste yap dost
21:30 da ziraatten payfixe ödeme yaptım amaYok aga ziraat hesabini kapatti payfix
Yani ziraat bankasinda baska hesaba yatirim var neyse
Arada kalkiyor ama ekleniyor diye biliyom ben eski ibanla dun attim gectiGeçenlerde sıkıntı olmuştu ibani kaldırmışlar di
Ben kayıtlı ibana atıyorumGeçenlerde sıkıntı olmuştu ibani kaldırmışlar di
Dost farketmezde niye kimse liste yapmıyor 👀Dost burda benden kidemliler var bana yarasmaz onlar dururken
İki dk alıvereyim listeyi NCAA sonrasını alıyor muyuzAgalar bir kisi secin novasky dahil liste sayi belirtin
Ben gece 12 de yatırmıştım anında geçmişti ziraatten payfixeYok aga ziraat hesabini kapatti payfix
Yani ziraat bankasinda baska hesaba yatirim var neyse
@butraguenoAgalar bir kisi secin novasky dahil liste sayi belirtin
Marley iyi becerirAgalar bir kisi secin novasky dahil liste sayi belirtin