Alinsin marley sayi isim desinhalledrizBen ncaa sonunda yoktum dost acil iş vardı ama ncaa bitene kadar her maçta burdaydim haberin ola
Alinsin marley sayi isim desinhalledrizBen ncaa sonunda yoktum dost acil iş vardı ama ncaa bitene kadar her maçta burdaydim haberin ola
Valla ben ne zaman liste dağıtım yapsam 30-40 fazla atıyorlar. Yine de amme hizmeti yapıyoruz hep. Millet ondan geri çekildi son zamanAgalar dagitim yapan farkli aliyo biliyonuz dimi
Yaşlandın suatımArada kalkiyor
Sorun yok dostAgalar dagitim yapan farkli aliyo biliyonuz dimi
👀La bir dur yapıyorlar heyecanlanma gözlerinden öperim
Alanı boşver o asker gitsin nöbet tutsun hamminaButra marlwy hayat alanmaxkim yapacak muhasebeyi
Senden de kaçmıyor dost masallahJoe mi o
O yüzden ben yapmalıyım ben ben beeennn 😁Agalar dagitim yapan farkli aliyo biliyonuz dimi
Tam olarak beklentin ne dost kişi başı yüzde kaçValla ben ne zaman liste dağıtım yapsam 30-40 fazla atıyorlar. Yine de amme hizmeti yapıyoruz hep. Millet ondan geri çekildi son zaman
Biliyom dost ama bir kac kişi yapsa sanki daha iyi dhaa saglikli olur en son hesaplar sıkıntiya girecek gece gece 20 küsür kisiye atmistik bir araSuat iyi bilir
İsim hafızam kuvvetlidir dostSenden de kaçmıyor dost masallah
Ben çok vicdanlı adamım kanka herkesi listeye alırım hakeden haketmeyenAgalar dagitim yapan farkli aliyo biliyonuz dimi
Okumuş adam başka oluyor. @Valenciennes 1 sen 2 dost. Okumuş kumarbazlar 😁İsim hafızam kuvvetlidir dost
Varmi olmayanMarley
Butra
Ensty
Ferdi
Nova
Hayat
Alan
Bjk
Valenci
Gannis
Yasn
Benim adım yokVarmi olmayan
Ben niye 2 yım kanka vale 2 olsun aqOkumuş adam başka oluyor. @Valenciennes 1 sen 2 dost. Okumuş kumarbazlar 😁
Kesene bereket dost kazanan dostları tebrik ederimMarley
Butra
Ensty
Ferdi
Nova
Hayat
Alan
Bjk
Valenci
Gannis
Yasn
Valla suat bilir o gun 5 k ile kalatti geceyi hesap hatasida yaptikTam olarak beklentin ne dost kişi başı yüzde kaç
Yaw ben yaparım ne uğraşıyorsunuz yada 2 kişiye at onlar yapsın kaç kişiye atilcakki 10u gecmezse hepsini ben hallederim papara bankadan karışık yollarım geçen 15 kişiye attım bı gunde hatta daha fazlaSuat iyi bilir