Bu dortluden yapacak varmi biz yapmayiz baskami yapsin dionuzButra marlwy hayat alanmaxkim yapacak muhasebeyi
Bu dortluden yapacak varmi biz yapmayiz baskami yapsin dionuzButra marlwy hayat alanmaxkim yapacak muhasebeyi
@butragueno sen bu işin pirisinAgalar bir kisi secin novasky dahil liste sayi belirtin
Joe mi o21:30 da ziraatten payfixe ödeme yaptım ama
Yaparlar dost ben teldeyim o yüzdenDost farketmezde niye kimse liste yapmıyor 👀
O 4 lü iyi dostBu dortluden yapacak varmi biz yapmayiz baskami yapsin dionuz
Ncaa sonunu al olmayan varsa bakalimİki dk alıvereyim listeyi NCAA sonrasını alıyor muyuz
Aga ben teldeyim pcde biri varsa 2 dklik işBu dortluden yapacak varmi biz yapmayiz baskami yapsin dionuz
Alıyorum kardo NCAA sonrası geçerli mi . 5 dkya atıyorum listeyiBu dortluden yapacak varmi biz yapmayiz baskami yapsin dionuz
Yapan yoksa ben yapayım muhasebeyi isterseniz gencler ?Bu dortluden yapacak varmi biz yapmayiz baskami yapsin dionuz
@butragueno liste yaparmısın basketçiYaparlar dost ben teldeyim o yüzden
OkeyNcaa sonunu al olmayan varsa bakalim
AdaaaaamAlıyorum kardo NCAA sonrası geçerli mi . 5 dkya atıyorum listeyi
Ben ncaa sonunda yoktum dost acil iş vardı ama ncaa bitene kadar her maçta burdaydim haberin olaNcaa sonunu al olmayan varsa bakalim
Yap gelAlıyorum kardo NCAA sonrası geçerli mi . 5 dkya atıyorum listeyi
La bir dur yapıyorlar heyecanlanma gözlerinden öperim@butragueno liste yaparmısın basketçi
Kaç kişi var ki laBu dortluden yapacak varmi biz yapmayiz baskami yapsin dionuz
Ben yaparım benim ibandan sıkıntı yokAgalar dagitim yapan farkli aliyo biliyonuz dimi