- 867
- 195
- 43
Çekim alan olursa yazsinda ona göre yatıralım bizde
Siteye nasıl giriyorsunuz bende böyle diyorBana eklenmiş
Siteye girilmiyor kiEklendi şimdi
Siteye girilmiyor ki
ya yalakadır ya sitenin adamıdır. her önünüze gelene sazan gibi inanmayın kardeşim. ortalık dolandırıcıdan geçilmiyor. messiyi getir kuponunu oynat artık şu durumda 1tl kazanamaz.Yukardaki arkadaş yapmış
Bende giremiyordum şimdi girdim vifiye bagliysan kendi internetini aç direk giriyor vifilerde sıkıntı oluyor sanırımBeyler siteye giremiyoruz ya yardimck olurmusunjz
yaptıysan bana niye dileniyon kardeş. aferim büyük bir iş becermişin. aman dikkat site hacklemesinYaptım vercenmi 3 k
kardeş bana oynadığın maçları göster. benimde site sahibi arkadaşım var. istersen bende sana kasamda 100k olan resim atayım.
Ne kadar sürede ekleniyor canlıya bağlanmak sartmi kendileri formdanmi ekliyorlar1 k oldu
telegram arama reisbot cıkıyorNe kadar sürede ekleniyor canlıya bağlanmak sartmi kendileri formdanmi ekliyorlar
Mac yapmadım slot oynadın site neden hacklesin beni ?kardeş bana oynadığın maçları göster. benimde site sahibi arkadaşım var. istersen bende sana kasamda 100k olan resim atayım.
Kardeş boş yapıp duruyorsun bak üzerim seni yalana olan sensin sıradan bir oyuncuyum yaptım işte sen kimisinde küfürlü konuşuyorsunya yalakadır ya sitenin adamıdır. her önünüze gelene sazan gibi inanmayın kardeşim. ortalık dolandırıcıdan geçilmiyor. messiyi getir kuponunu oynat artık şu durumda 1tl kazanamaz.
3ü 5 yapamıyosan sen zaten oynamaulan bu kadarda kumarbaz olmayın mk 5bin yapacak bi babayiğit varsa ben ona 3bin tl vereyim 5bin yapsın 3bin onun olsun. yarrakk yaparsınız