Hangi oyunda yaptınÇekim alan varmi ekran atsinda bizde yatırım yapalım kasa 5360 oldu arkadaslar
Biri birşey mi dediiulan bu kadarda kumarbaz olmayın mk 5bin yapacak bi babayiğit varsa ben ona 3bin tl vereyim 5bin yapsın 3bin onun olsun. yarrakk yaparsınız
Cekim yaptın mıÇekim alan varmi ekran atsinda bizde yatırım yapalım kasa 5360 oldu arkadaslar
Yok kasayı 1k ya sabitletcem bağlanan yok Canlı destekteCekim yaptın mı
Big bass chiristmas bash var ya o oyundaHangi oyunda yaptın
Yanlış konu reisEkli dosyayı görüntüle 467751
Arkadaşlar ödendi yazıyor ama gelen yok normal mi?
Aracı firmaya iletilmiş oluyor öyle yazınca 5 10 dakikaya düşerEkli dosyayı görüntüle 467751
Arkadaşlar ödendi yazıyor ama gelen yok normal mi?
Saol kardeşim bende 1 saatir canlı destege bağlanmaya çalışıyorumAracı firmaya iletilmiş oluyor öyle yazınca 5 10 dakikaya düşer
Kaç dakikada eklendiEklenmez diye bot mesajını silmiştim şimdi eklendiEkli dosyayı görüntüle 467769
1.5 saat sonraKaç dakikada eklendi
ulan bu kadarda kumarbaz olmayın mk 5bin yapacak bi babayiğit varsa ben ona 3bin tl vereyim 5bin yapsın 3bin onun olsun. yarrakk yaparsınız
At arkadaş a 3.000 tlÇekim alan varmi ekran atsinda bizde yatırım yapalım kasa 5360 oldu arkadaslar
Ben sabah talep verdimEklenmez diye bot mesajını silmiştim şimdi eklendiEkli dosyayı görüntüle 467769
Çekim aldinizmi Canlı bağlanmıyor bir turluBen sabah talep verdim