- 1,799
- 915
- 113
Bana bonusu bile eklemediler dahaÇekim aldinizmi Canlı bağlanmıyor bir turlu
Bana bonusu bile eklemediler dahaÇekim aldinizmi Canlı bağlanmıyor bir turlu
Ver kanka yaparım ben
canli destege baglanabilsek ekleycekler canliya baglanmadan eklemiyolar ama canli suan acik degil sitedeHala eklemediler nasıl site bu
Desteğe bağlanıp bota yazdim de ekliyor hemenBen sabah talep verdim
Bu şekilde ama 9 gece 1 sanırım calisiyorlarAlta mesaj kutusunu tıkla sırayla git en son geldiğin yerde aşağı mesaj yaz diyor yaz direk destek baglanio 1 dk bekle
Bota talep verip hemen desteğe baglnmak gerekiro şartlarda da yazıyor hemen eklenio 1 dk da destek baya kibar mutlu sevinçliHala eklenmedi yaw
Yok bana eklemicekler cevap yokBota talep verip hemen desteğe baglnmak gerekiro şartlarda da yazıyor hemen eklenio 1 dk da destek baya kibar mutlu sevinçli
aynı şekil sabah ettim talep hala eklenmemişYok bana eklemicekler cevap yok
kaç saat oldu250 TRY Deneme Bonusu hesabınıza eklenmiştir. İyi eğlenceler, bol şanslar dileriz!
ne apaka kardesim sans olmadiktan sonraSlotları hileli olduğuna adım gibi eminim 10 el üst üste alıma hiç bir sağlam site zarar yazmaz
250 tl yi 3 defa rulette 1000 tl yapıp slota geçtim en az her bir oyundan 5 er defa satın alım yaptım 15 oyunda 1 defa yaptığım satın alımdan fazla ödeme yapmıyorsa bu şans değildir dostum hangi kendini kanıtlamış sitede yaşadın bunune apaka kardesim sans olmadiktan sonra
Ekli dosyayı görüntüle 468040yatırım yapıp talep veren varmı ? Bakiye tamamdır onay bekliyoZ beyler
[/QUO
Nereden girdin dostum hata veriyor ben girdiğimde