- 2,250
- 1,352
- 113
Hedef Belirlesen Sectigin Adamlara Atarsın da Hedef Yok Ortada 🤣Kankam gönderme isi nasıl oluyor
Hedef Belirlesen Sectigin Adamlara Atarsın da Hedef Yok Ortada 🤣Kankam gönderme isi nasıl oluyor
helal dost sen kendı sınemanı yazdın gıbı geldı banaDostum mesela kasayı yap 3 k burda takil eden 3 5 kişiye örnek 50 ateşle özelden payfix veya papara ile rollun sineması bu
İyide kanka ben gonderrim problem yokta adminler izin veriyor değil miDostum mesela kasayı yap 3 k burda takil eden 3 5 kişiye örnek 50 ateşle özelden payfix veya papara ile rollun sineması bu
Sinema sektöründe ki başarımı senaryo yazmaya borçluyum dost saygi duyhelal dost sen kendı sınemanı yazdın gıbı geldı bana
Öyle bir yerde çalışıyorum ki haciz geldiği an 1 hafta içinde öde yoksa iş çıkışıBirak maas haczi gelsin en kötü imza falan atmadiysa insallah oyle olur aylik 1 k 1 k alir
Kanka ayarlayacağım bi djHedef Belirlesen Sectigin Adamlara Atarsın da Hedef Yok Ortada 🤣
HahahaSinema sektöründe ki başarımı senaryo yazmaya borçluyum dost saygi duy
Burdan Seçip Özelden Atarsan No problem Oluyormuşİyide kanka ben gonderrim problem yokta adminler izin veriyor değil mi
Kardes su 16 ve 19 a at unutma vurcaz parayi jdjdKanka ayarlayacağım bi dj
Verir dost mesela şimdi burda seccen dicenki su kisiler diye dm atcaz biz sana gondercen olay buİyide kanka ben gonderrim problem yokta adminler izin veriyor değil mi
dost bu konular onun ıcın var ben senın ne rulet oynadıgını goruyom ne anlık dedıgım sayıyı alabılıyon heyecanına ortak degılız dost ne ıcın takıp edelım senı soyle ıkna et bızı 2800 toplayıp vercez sanaİyide kanka ben gonderrim problem yokta adminler izin veriyor değil mi
özel sektör de böyle işteÖyle bir yerde çalışıyorum ki haciz geldiği an 1 hafta içinde öde yoksa iş çıkışı
Ha tamam ben ayarlayacağım kanka da sizede sorayım 2800 var 2000 e kadar dusureyim çünkü az daha yukselirsem sizide görmem yükselirBurdan Seçip Özelden Atarsan No problem Oluyormuş
ne bu dost nasıl ıs bu oyle bı yasal hakkı yok o sebeple nasıl cıkarcak senı ıllegal ıslerdesın dı mı dost tahmın etmıstımÖyle bir yerde çalışıyorum ki haciz geldiği an 1 hafta içinde öde yoksa iş çıkışı
Tamam kanka kızmadost bu konular onun ıcın var ben senın ne rulet oynadıgını goruyom ne anlık dedıgım sayıyı alabılıyon heyecanına ortak degılız dost ne ıcın takıp edelım senı soyle ıkna et bızı 2800 toplayıp vercez sana
Kızdırma dost erhanimi çok asabidirTamam kanka kızma
senın hareketler bana bırını hatırlatıyo dost umarım o degılsındır pek severdım onu cunkuTamam kanka kızma