- 44
- 76
- 18
Eyvallah kardeşim senindeBol şans kardesim herşey gönlünce olsun
Eyvallah kardeşim senindeBol şans kardesim herşey gönlünce olsun
O kadar site içinde onu seçtiysen vardır bi hayırBeyler İlkez imzabetden oynadık paraya çökmez bunlar değilmi
Sanmiyorum sponsor buraya galibaBeyler İlkez imzabetden oynadık paraya çökmez bunlar değilmi
Yok kanka fantazi yapak dedik 10 a 10 bonus veriyormuş kasayı yükselttik işte çekimde sorun yapmasın yeterO kadar site içinde onu seçtiysen vardır bi hayır
Kardeşim ben devam edersem ya çok zengin olurum yada acınacak duruma düşerim boşver böyle iyi çekiliş yapalım yarın yine bi roll yaparızDevam et o macta gol var evin uzama ihtimali kalmadi rahat gelir 60 a kadar fisivceker
Inan boyle mac gelmez uzama ihtimali kalmadi deplasman risk alacak sen bilirsin yine de senin icin diyorumKardeşim ben devam edersem ya çok zengin olurum yada acınacak duruma düşerim boşver böyle iyi çekiliş yapalım yarın yine bi roll yaparız
reis futbol bu 90 dk gol cıkmıyor bazen haklısın gol cıkmaması ımkansız gıbı bısey ama bellı olmuyorInan boyle mac gelmez uzama ihtimali kalmadi deplasman risk alacak sen bilirsin yine de senin icin diyorum
Tabii ki haklisin ama rovans maci ve uzama ihtimali kalmadi ve koskoca 40 dakia vardi ben istedimkivdaha fazla kazansin nitekim 3 ledi uzuldumreis futbol bu 90 dk gol cıkmıyor bazen haklısın gol cıkmaması ımkansız gıbı bısey ama bellı olmuyor
şahsen ben bu durumda olsam senın dedıgın gıbı gomerdım kasayı 1 gole ama arkadaş yeterli görmüş bizede 10 tl yı almak duserTabii ki haklisin ama rovans maci ve uzama ihtimali kalmadi ve koskoca 40 dakia vardi ben istedimkivdaha fazla kazansin nitekim 3 ledi uzuldum