Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Rolling Başlasın Kasa 50 Hedef 400

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Flamengo da 50 ye kadar atarsa fişi ceker bence Flamengo 2.5 ust oynayabilirsin daha sonra erken atarsa ev 2 yi cunku uzama ihtomali kalmiyor macin dep risk almak sorunda dep atarsa zor gol cikar uzar o skorla mac cunkuilk mac 1-1

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Bence Flamengo dakika 60 a kadar 3 licek sonra rolantiye alacak maci

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Devam et o macta gol var evin uzama ihtimali kalmadi rahat gelir 60 a kadar fisivceker

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Kardeşim ben devam edersem ya çok zengin olurum yada acınacak duruma düşerim boşver böyle iyi çekiliş yapalım yarın yine bi roll yaparız
Inan boyle mac gelmez uzama ihtimali kalmadi deplasman risk alacak sen bilirsin yine de senin icin diyorum

Makido01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
333
14
18
Inan boyle mac gelmez uzama ihtimali kalmadi deplasman risk alacak sen bilirsin yine de senin icin diyorum
reis futbol bu 90 dk gol cıkmıyor bazen haklısın gol cıkmaması ımkansız gıbı bısey ama bellı olmuyor

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
reis futbol bu 90 dk gol cıkmıyor bazen haklısın gol cıkmaması ımkansız gıbı bısey ama bellı olmuyor
Tabii ki haklisin ama rovans maci ve uzama ihtimali kalmadi ve koskoca 40 dakia vardi ben istedimkivdaha fazla kazansin nitekim 3 ledi uzuldum

Makido01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
333
14
18
Tabii ki haklisin ama rovans maci ve uzama ihtimali kalmadi ve koskoca 40 dakia vardi ben istedimkivdaha fazla kazansin nitekim 3 ledi uzuldum
şahsen ben bu durumda olsam senın dedıgın gıbı gomerdım kasayı 1 gole :D ama arkadaş yeterli görmüş bizede 10 tl yı almak duser :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...