Abinle fazla uğraşma dona kadar gider kardeşim var mıydı sormadıkta at bakalım bı foto konuya görsün herkesAbim 20 atmıyım da dikkat et
Abinle fazla uğraşma dona kadar gider kardeşim var mıydı sormadıkta at bakalım bı foto konuya görsün herkesAbim 20 atmıyım da dikkat et
Bizim fotoları herkes kaldıramaz abimAbinle fazla uğraşma dona kadar gider kardeşim var mıydı sormadıkta at bakalım bı foto konuya görsün herkes
Yazdık senide kankaHani payım
İzindeyiz üstad 🤙🤙🤙Abinle fazla uğraşma dona kadar gider kardeşim var mıydı sormadıkta at bakalım bı foto konuya görsün herkes
Bi ss atsana sayiya bakalımBeyler DM'LERE Bakamıyorum aşırı doldu kutu yemin ediyorum ana baba günü DM KUtum ahahaha
Sana yazmasınlar liste yaptım o kadarBeyler DM'LERE Bakamıyorum aşırı doldu kutu yemin ediyorum ana baba günü DM KUtum ahahaha
Kalsın knkYazdık senide kanka
500 e hepsini okur özet geçeriz dost at hesabıBeyler DM'LERE Bakamıyorum aşırı doldu kutu yemin ediyorum ana baba günü DM KUtum ahahaha
En güzel günlerin böyle olsun dost umarım hep yüzün güler stres sıkıntı yeter artıkBeyler DM'LERE Bakamıyorum aşırı doldu kutu yemin ediyorum ana baba günü DM KUtum ahahaha
Neden?Kalsın knk
Benide yaZ be Sabri abi 😂Yazdık senide kanka
Sıfırları az ben pusudayımNeden?
Öyle demedi benim yerime Murat kardeşim alsın dediNeden?
Biz varmiyiz kralYazdık senide kanka
Seni yazmadık mı ?Öyle demedi benim yerime Murat kardeşim alsın dedi