- 17,337
- 9,946
- 113
Saprim beni yazmadı alınganlık yapmadım rahat bırakın adamı@SULLY Zarardayız dayıcım kârda değiliz ki.. Ben yoktan tekrar geri geldik diye bi dağıtım yaptım senide yazdım kötü mü ettim
Saprim beni yazmadı alınganlık yapmadım rahat bırakın adamı@SULLY Zarardayız dayıcım kârda değiliz ki.. Ben yoktan tekrar geri geldik diye bi dağıtım yaptım senide yazdım kötü mü ettim
@TitanEnsaladus a atar mısın aga benim mangır var @dostheh geldi para tamam Dost'a atıyorum şimdi o atıcak herkese..
@dost Sully istemiyorsa onun yerine bir kişi daha koy
Tamam agam@TitanEnsaladus a atar mısın aga benim mangır var @dost
Hellal olsunSeni yazmadık mı ?
Hallederiz kanka ayipsin ben atarım sanaSaprim beni yazmadı alınganlık yapmadım rahat bırakın adamı
Sen yap bildiğini krdesım hadi 200 ü 700 yapıp bayspin alcaz daha vakit daraldıKafam çorba oldu olum aktarmalı otobüs müyüm ben ag
Canımsın sen kazan da.Hallederiz kanka ayipsin ben atarım sana
700 yapınca nerede ne var dost ona göre hedef koyalımSen yap bildiğini krdesım hadi 200 ü 700 yapıp bayspin alcaz daha vakit daraldı
Sullyi ben görürüm almıyorsa 😍🤣heh geldi para tamam Dost'a atıyorum şimdi o atıcak herkese..
@dost Sully istemiyorsa onun yerine bir kişi daha koy
Başımıza taş yağacakSullyi ben görürüm almıyorsa 😍🤣
Bayspin yüzde 150 var sporda 1.6 3 kat çevrim700 yapınca nerede ne var dost ona göre hedef koyalım
Hayırdır la sen niye istemedinBaşımıza taş yağacak
Teşekkürler dostPara @dost 'a gönderilmiştir..
Herkese bol şanslar diliyorum.. Sinerjiniz ve desteğiniz için çok teşekkürler, hepinizi seviyorum ♥ 🙏