- 8,226
- 5,605
- 113
Umarım şu borcuda hallederim benim için bu dilekte bulunsanız yeter..
Daha çok kazanman dilegiyle dostPara @dost 'a gönderilmiştir..
Herkese bol şanslar diliyorum.. Sinerjiniz ve desteğiniz için çok teşekkürler, hepinizi seviyorum ♥ 🙏
Kazancın daim olsun reisPara @dost 'a gönderilmiştir..
Herkese bol şanslar diliyorum.. Sinerjiniz ve desteğiniz için çok teşekkürler, hepinizi seviyorum ♥ 🙏
Bunu demeyecektin işte dost.Şimdi Bayspin düşünsünBayspin yüzde 150 var sporda 1.6 3 kat çevrim
Dmden bulundum benUmarım şu borcuda hallederim benim için bu dilekte bulunsanız yeter..
200 ü bi 800 yap sonra düşünürsün dostBunu demeyecektin işte dost.Şimdi Bayspin düşünsün
Param varHayırdır la sen niye istemedin
İnşallah hadi bakalım aynu ayarda devam et basket iyi geliyor sana.Umarım şu borcuda hallederim benim için bu dilekte bulunsanız yeter..
Tez zamanda halledersin reis, 8ile olsun sorunsuz olsunUmarım şu borcuda hallederim benim için bu dilekte bulunsanız yeter..
O 2 dakikalık iş dost.Bayspinin domainini bulmak daha uzun iş200 ü bi 800 yap sonra düşünürsün dost
Senin paran benim param dost paramiziın olduğuna sevindimParam var
Forumda var dost altlardaO 2 dakikalık iş dost.Bayspinin domainini bulmak daha uzun iş
Teşekkürler dost inşallah halledersin güzel kapatırsın gününüUmarım şu borcuda hallederim benim için bu dilekte bulunsanız yeter..
O 2 dakikalık iş dost.Bayspinin domainini bulmak daha uzun iş
Aga 47k para kaldı şuan bana idare edin Valla yüksek hedefimize ulaşsak çok daha iyi olcaktı ama yinede yaptım bi dağıtım işteSabriyi zarfladık bi saattir 800 koparalım diye öyle sınema böyle sınema ama olmadı dost
Sabri dostumuz bu sözünün üstüne 2 letmez Enişteye +600 yaz der dostSabriyi zarfladık bi saattir 800 koparalım diye öyle sınema böyle sınema ama olmadı dost
Emeğine sağlıkPara @dost 'a gönderilmiştir..
Dualarımız seninle bol şanslarımızda inşallah halledeceksin hepsiniiiUmarım şu borcuda hallederim benim için bu dilekte bulunsanız yeter..