- 26,398
- 28,121
- 113
Adam takip etmiş hakkıyla kazanmış gülümKral dün marleye 71 bağış yapiyon rollere destek cikiyomusun teşvik amaçlı 1 liram var 71 atta bı rollde biz yapalim
Adam takip etmiş hakkıyla kazanmış gülümKral dün marleye 71 bağış yapiyon rollere destek cikiyomusun teşvik amaçlı 1 liram var 71 atta bı rollde biz yapalim
Biz de takipteyiz gülüm 7-24 dm ye bakiyoz belki yazarsın diye o sayilmiyomuAdam takip etmiş hakkıyla kazanmış gülüm
Şansımız yok dost37 atar alıyoruz 29 atıyorlar bu nasıl bı iş 😁
Abi o kadar dedim sana atayım diye 25 i kabul etmedin gittiAdam takip etmiş hakkıyla kazanmış gülüm
Juventus takım 1.5 üstŞansımız yok dost
La madem maç var verseydin ya 25 basardikTottenham takım 1.5 üst
Atletico Madrid takım 1.5 üst
Braga takım 1.5 üst yaz abi kenara paramız olsa oynardık 😊
Dskklarin sağolsunAbi o kadar dedim sana atayım diye 25 i kabul etmedin gitti
Abi senin şansına bıraktım başka zamana artık bakma bende sallıyorum zaten ☺La madem maç var verseydin ya 25 basardik
Ateşleme bekliyoz yok hala noldu oldumu bu savas
Dur hele 50 eklenmedi daha toplu ücret alalım :\Ateşleme bekliyoz yok hala noldu oldumu bu savas
Nasıl eklenmedi desteğe bağlanmadin mi 30 dk olmuşDur hele 50 eklenmedi daha toplu ücret alalım :\
Ben aradım da sekreteri çıkıyor bizim parayla sekreter tutmuşAteşleme bekliyoz yok hala noldu oldumu bu savas
ilgili birime ilettim dedi ekledi durNasıl eklenmedi desteğe bağlanmadin mi 30 dk olmuş
Savaş ne diyor bunlar dost zengin olmuşsunDur hele 50 eklenmedi daha toplu ücret alalım :\
Sayemde kazandı o yüzden yarı yarıyaSavaş ne diyor bunlar dost zengin olmuşsun
Tabi tabi 500 le zengin olunuyorsa 🤣Savaş ne diyor bunlar dost zengin olmuşsun