- 30,625
- 9,650
- 113
Ooo bereket versin dost az mı 500 son 2 yıldır ben 200 göremedim 😁Tabi tabi 500 le zengin olunuyorsa 🤣
Ooo bereket versin dost az mı 500 son 2 yıldır ben 200 göremedim 😁Tabi tabi 500 le zengin olunuyorsa 🤣
Ben 20 30 40 50 70k çektim yine bu haldeyim parayla alakasi yok demek ki dostOoo bereket versin dost az mı 500 son 2 yıldır ben 200 göremedim 😁
500 mu yuh 500 TL yani bildiğimiz vay vay paraya bakTabi tabi 500 le zengin olunuyorsa 🤣
Hayırlı olsun dostDünkü dediğim faturalar son ikisini yeni ödedim bak para uçtu gitti 500 ün değerimi var şu zamanda :/
Ben bir mevzuyumu kaçırıyorum ya ?Ben 20 30 40 50 70k çektim yine bu haldeyim parayla alakasi yok demek ki dost
Hikaye anlatiyoz dost paralı gozukelim diyeBen bir mevzuyumu kaçırıyorum ya ?
Yok onu demiyirum savaş parayı nerden kazandı sizin nasıl haberiniz var özel odanız mi var ?Hikaye anlatiyoz dost paralı gozukelim diye
Yav roll kazandı forumun şu soru işaretlerini koyma benim fobim var uyuz oluyom dostYok onu demiyirum savaş parayı nerden kazandı sizin nasıl haberiniz var özel odanız mi var ?
Ne rollu bitti adamın parası kaçırdınız treni savaş kardeşime ektiğim tohumları bictim bugunSavas rollu ne zamn yapacaktık yarınmı dost
Kriminal odası diye bir grup kurduk dost ben enişte savaş var ama savaş gruptan çıktı haber alamıyoruzYok onu demiyirum savaş parayı nerden kazandı sizin nasıl haberiniz var özel odanız mi var ?
Ayıp ediyon enişte biz paraya adam değişecek adammiyizBen fedonun roll parasını 5.40 orana vurunca bı daha konuşmaz benle diyodum
Ataydi senlenirdik 10 maçlık galibiyet serisi yapmış o Rio avede ters takımdır baktım süt cekmiyo ev dedim taklaya getircekler heralde vurduk 200 at bı 200 daha bak nqsil katliyozAyıp ediyon enişte biz paraya adam değişecek adammiyiz
Olsa ah senden esirgemem de inan yok son 25 i vurduk kadınlar bizi alt ettiAtaydi senlenirdik 10 maçlık galibiyet serisi yapmış o Rio avede ters takımdır baktım süt cekmiyo ev dedim taklaya getircekler heralde vurduk 200 at bı 200 daha bak nqsil katliyoz
🥳Abiler çok ayıp oluyor biz öyle parayı bulunca kaçacak insan değiliz şu hesapları mı yapıyım ulaşırım sigara paramı falan bi hesaplıyım :\