- 14,936
- 5,123
- 113
Samimiyetine güvenip şaka yaptık dost bir daha yapmayız kusura bakmaAbiler çok ayıp oluyor biz öyle parayı bulunca kaçacak insan değiliz şu hesapları mı yapıyım ulaşırım sigara paramı falan bi hesaplıyım :\
Samimiyetine güvenip şaka yaptık dost bir daha yapmayız kusura bakmaAbiler çok ayıp oluyor biz öyle parayı bulunca kaçacak insan değiliz şu hesapları mı yapıyım ulaşırım sigara paramı falan bi hesaplıyım :\
Tabiki enişteye vereceksin dost sorulur mu
Bol şans dost
Ben o 40 i 4k yapar sana 2k atarım dostTabiki enişteye vereceksin dost sorulur mu
Tamamdır 😁Tabiki enişteye vereceksin dost sorulur mu
Dost valla 50 atayım kardeş payı olsun 😁Ben o 40 i 4k yapar sana 2k atarım dost
Teşekür ederim abi 😊Bol şans dost
Bende şaka anlamında söyledim reis alınma hemen :\Samimiyetine güvenip şaka yaptık dost bir daha yapmayız kusura bakma
Yav 25 i napcaz gelene kadar 47 kaliyo zaten madem bu kadar çok düşünceli sin at 100 u 50 şer yapalım biz fedoylaDost valla 50 atayım kardeş payı olsun 😁
Bana ne kalcak dostYav 25 i napcaz gelene kadar 47 kaliyo zaten madem bu kadar çok düşünceli sin at 100 u 50 şer yapalım biz fedoyla
2.34 kaliyo 3 lira daha bul 105 atta kesinti ye gitcek tam 50 serBana ne kalcak dost
2.34 kalıyorBana ne kalcak dost
Ulan benden önce yapmış espriyi2.34 kaliyo 3 lira daha bul 105 atta kesinti ye gitcek tam 50 ser
Braga gol atarsa payfix at dost 😁2.34 kaliyo 3 lira daha bul 105 atta kesinti ye gitcek tam 50 ser
Aklımdan da o geçiyordu vallaBen o 40 i 4k yapar sana 2k atarım dost
50 ateşle sileyim mesajı dosyUlan benden önce yapmış espriyi
Braga mi atması lazım yoksa toplam miBraga gol atarsa payfix at dost 😁
Bak bu daha mantıklı olmuşDost valla 50 atayım kardeş payı olsun 😁