- 30,625
- 9,650
- 113
Braga abiBraga mi atması lazım yoksa toplam mi
Braga abiBraga mi atması lazım yoksa toplam mi
Sadece elden teslim çalışıyoruz50 ateşle sileyim mesajı dosy
Sen işi bilmiyorsun dost nasıl konyalisin insan 500 bulmuş fatura odermi yapacağın işlem al Ferhat abi sana 500 atıyorum faturalarımi ödeyip bana 500 geri at diyeceksin bizde alacağız onu 5 k yapacağız senin faturaları kendi faturalarimizi ödeyip kalanı kelle başı 500 dağıtacağız sen ben enişte tayfun pehlivan adam başı 500 dagitacaktikBende şaka anlamında söyledim reis alınma hemen :\
Bol şans dost sen yinede fazla paylaşma nazar değmesinAlın dostlar kuruduysanız bu maçı takip edin 😂 Dün yaptığım bir kupondu vallahi kuponu unutmuştum bakiyeme eklenmiş baktım.Birde işin şans kısmı tam 160 da bitmiş.Başka bir maça gelen kasayı attımEkli dosyayı görüntüle 307441Ekli dosyayı görüntüle 307442
Bol şanslarAlın dostlar kuruduysanız bu maçı takip edin 😂 Dün yaptığım bir kupondu vallahi kuponu unutmuştum bakiyeme eklenmiş baktım.Birde işin şans kısmı tam 160 da bitmiş.Başka bir maça gelen kasayı attımEkli dosyayı görüntüle 307441Ekli dosyayı görüntüle 307442
Bol şanslar dostAlın dostlar kuruduysanız bu maçı takip edin 😂 Dün yaptığım bir kupondu vallahi kuponu unutmuştum bakiyeme eklenmiş baktım.Birde işin şans kısmı tam 160 da bitmiş.Başka bir maça gelen kasayı attımEkli dosyayı görüntüle 307441Ekli dosyayı görüntüle 307442
Bol şans dostumAlın dostlar kuruduysanız bu maçı takip edin 😂 Dün yaptığım bir kupondu vallahi kuponu unutmuştum bakiyeme eklenmiş baktım.Birde işin şans kısmı tam 160 da bitmiş.Başka bir maça gelen kasayı attımEkli dosyayı görüntüle 307441Ekli dosyayı görüntüle 307442
Abi senden baya bal damlıyor yaAlın dostlar kuruduysanız bu maçı takip edin 😂 Dün yaptığım bir kupondu vallahi kuponu unutmuştum bakiyeme eklenmiş baktım.Birde işin şans kısmı tam 160 da bitmiş.Başka bir maça gelen kasayı attımEkli dosyayı görüntüle 307441Ekli dosyayı görüntüle 307442
Bol şansAlın dostlar kuruduysanız bu maçı takip edin 😂 Dün yaptığım bir kupondu vallahi kuponu unutmuştum bakiyeme eklenmiş baktım.Birde işin şans kısmı tam 160 da bitmiş.Başka bir maça gelen kasayı attımEkli dosyayı görüntüle 307441Ekli dosyayı görüntüle 307442
BolsansüAlın dostlar kuruduysanız bu maçı takip edin 😂 Dün yaptığım bir kupondu vallahi kuponu unutmuştum bakiyeme eklenmiş baktım.Birde işin şans kısmı tam 160 da bitmiş.Başka bir maça gelen kasayı attımEkli dosyayı görüntüle 307441Ekli dosyayı görüntüle 307442