3 ile yattık of lanet152 cıktı ınanılır gbı deıl
3 ile yattık of lanet152 cıktı ınanılır gbı deıl
Haa tamam Erhan bank birazdan 500 yapar onuAbi Erhana at dedin 50 attım ben
Ajskslsbskaldnslas koptumDüşünsenize son çeyrek 1-1 bitiyo
3.çeyrekte gelmesi değil ki mesele.Takımın baremi üst diyor zaten maça.3 te gelmez 4ün ortasında gelirHocam eyvallah bişey demiyorum haklısın ama 3. Çeyrekte maçın geleceğini düşünür müydün? Burası şans işte
Hocam yapma sen kendin söyledin son 2 kuponun 1 sayıyla geldiğini belli ki üstlük maçmış tabi ki de bu kadar sayı olması herkesi şaşırttı Tebrikler kazancın daim olsun3.çeyrekte gelmesi değil ki mesele.Takımın baremi üst diyor zaten maça.3 te gelmez 4ün ortasında gelir
Takip etmiyon abi hiç 😁😁😁Haa tamam Erhan bank birazdan 500 yapar onu
Ne oldu ya kayıp mı ')Takip etmiyon abi hiç 😁😁😁
Gelsinde nereden gelirse gelsin3.çeyrekte gelmesi değil ki mesele.Takımın baremi üst diyor zaten maça.3 te gelmez 4ün ortasında gelir
Dostum şansta olacak tabi diyorum.Benim son 20-25 kuponda yatan 1 kupon var sanırım.Bu kadarıda şansla olmaz.Burada herkes bal şans diyor o yüzden diyorum bende.Şansla olacak şeylerse bu kadarı sizleride bu şansa davet ediyorumHocam yapma sen kendin söyledin son 2 kuponun 1 sayıyla geldiğini belli ki üstlük maçmış tabi ki de bu kadar sayı olması herkesi şaşırttı Tebrikler kazancın daim olsun