Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ŞAH / All Star

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,743
5,748
113
Dostum şansta olacak tabi diyorum.Benim son 20-25 kuponda yatan 1 kupon var sanırım.Bu kadarıda şansla olmaz.Burada herkes bal şans diyor o yüzden diyorum bende.Şansla olacak şeylerse bu kadarı sizleride bu şansa davet ediyorum
Yok hocam ben onu demek istemedim zaten, sen anladın beni :) ama 3. Çeyrekte maç başı baremi gelen maç da çok az onu demek istedim. Dediğim gibi tekrardan tebrikler. Bundan önce de bana güzellik yapmıştın direk sana mesaj atılmıyor o arkadaşa da söylemiştim teşekkürler tekrar kazancın bol olsun. All star öncesi yapacak mısın kupon?

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,728
22,958
113
Arkadaşlar ben bu dünyadan değilim

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,879
20,798
113
O arkadas benim ,:)
Yok hocam ben onu demek istemedim zaten, sen anladın beni :) ama 3. Çeyrekte maç başı baremi gelen maç da çok az onu demek istedim. Dediğim gibi tekrardan tebrikler. Bundan önce de bana güzellik yapmıştın direk sana mesaj atılmıyor o arkadaşa da söylemiştim teşekkürler tekrar kazancın bol olsun. All star öncesi yapacak mısın kupon?

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Dostum şansta olacak tabi diyorum.Benim son 20-25 kuponda yatan 1 kupon var sanırım.Bu kadarıda şansla olmaz.Burada herkes bal şans diyor o yüzden diyorum bende.Şansla olacak şeylerse bu kadarı sizleride bu şansa davet ediyorum
Karagunlerde neden bilgi yetmiyor dost

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,743
5,748
113
Burada olan takip eden arkadaşlar ortak bir kupon versin 500₺ basacağım kazancı çekip atacağım o arkadaşlara.Bankam boş.Sitede 40K var
Bence 500ü 8 takip eden arkadaşa at abi hiç oynamayalım para geleceği zaman nasıl olsa 40k ile birlikte çekeceksin bekleriz onu :)

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Davet ediyonda şansa nasıl gelecez anlamadım tabiki bu kadarı şans

YuMii01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,984
4,851
113
Marsilya 1-0 geride kapattı
2.5 üst bence rahat gibi