- 22,879
- 20,798
- 113
Ödülü varmiydi la bu kuponunTebrikler kazancın daim olsun dost @ŞAH
Ödülü varmiydi la bu kuponunTebrikler kazancın daim olsun dost @ŞAH
Yok Dm at bana anlatcam yaşlandın sen 😁😁😁Ne oldu ya kayıp mı ')
DostYok Dm at bana anlatcam yaşlandın sen 😁😁😁
@EnişteAtın bakalım etiketleri dostlar
Umut dostumuz cektimi parasiniAtın bakalım etiketleri dostlar
Yok hocam ben onu demek istemedim zaten, sen anladın beni ama 3. Çeyrekte maç başı baremi gelen maç da çok az onu demek istedim. Dediğim gibi tekrardan tebrikler. Bundan önce de bana güzellik yapmıştın direk sana mesaj atılmıyor o arkadaşa da söylemiştim teşekkürler tekrar kazancın bol olsun. All star öncesi yapacak mısın kupon?Dostum şansta olacak tabi diyorum.Benim son 20-25 kuponda yatan 1 kupon var sanırım.Bu kadarıda şansla olmaz.Burada herkes bal şans diyor o yüzden diyorum bende.Şansla olacak şeylerse bu kadarı sizleride bu şansa davet ediyorum
EniiiiAtın bakalım etiketleri dostlar
Yok hocam ben onu demek istemedim zaten, sen anladın beni ama 3. Çeyrekte maç başı baremi gelen maç da çok az onu demek istedim. Dediğim gibi tekrardan tebrikler. Bundan önce de bana güzellik yapmıştın direk sana mesaj atılmıyor o arkadaşa da söylemiştim teşekkürler tekrar kazancın bol olsun. All star öncesi yapacak mısın kupon?
Karagunlerde neden bilgi yetmiyor dostDostum şansta olacak tabi diyorum.Benim son 20-25 kuponda yatan 1 kupon var sanırım.Bu kadarıda şansla olmaz.Burada herkes bal şans diyor o yüzden diyorum bende.Şansla olacak şeylerse bu kadarı sizleride bu şansa davet ediyorum
Aynen sana da teşekkür de ettim zaten defalarcaO arkadas benim ,
Tek maç bas reis bence geleni dağıt herkesin işi görülür basket salla benceBurada olan takip eden arkadaşlar ortak bir kupon versin 500₺ basacağım kazancı çekip atacağım o arkadaşlara.Bankam boş.Sitede 40K var
Bence 500ü 8 takip eden arkadaşa at abi hiç oynamayalım para geleceği zaman nasıl olsa 40k ile birlikte çekeceksin bekleriz onuBurada olan takip eden arkadaşlar ortak bir kupon versin 500₺ basacağım kazancı çekip atacağım o arkadaşlara.Bankam boş.Sitede 40K var
Davet ediyonda şansa nasıl gelecez anlamadım tabiki bu kadarı şansDostum şansta olacak tabi diyorum.Benim son 20-25 kuponda yatan 1 kupon var sanırım.Bu kadarıda şansla olmaz.Burada herkes bal şans diyor o yüzden diyorum bende.Şansla olacak şeylerse bu kadarı sizleride bu şansa davet ediyorum
Verin dost maç basayım.Çalışıyorum çok vaktim yok hemen halledeyimTek maç bas reis bence geleni dağıt herkesin işi görülür basket salla bence
Burada olan takip eden arkadaşlar ortak bir kupon versin 500₺ basacağım kazancı çekip atacağım o arkadaşlara.Bankam boş.Sitede 40K var