- 3,298
- 862
- 113
Aynen öyle en iyisiTek maç bas reis bence geleni dağıt herkesin işi görülür basket salla bence
Aynen öyle en iyisiTek maç bas reis bence geleni dağıt herkesin işi görülür basket salla bence
+1Tek maç bas reis bence geleni dağıt herkesin işi görülür basket salla bence
Marsilya 1-0 geride kapattı
2.5 üst bence rahat gibi
Arkadaşlar okeylerdeVerin dost maç basayım.Çalışıyorum çok vaktim yok hemen halledeyim
Barca macı korner gırBurada olan takip eden arkadaşlar ortak bir kupon versin 500₺ basacağım kazancı çekip atacağım o arkadaşlara.Bankam boş.Sitede 40K var
Valla ben çekimi sabaha yaparım yarın geceyi bulur.All starı bekleyip basacağımBence 500ü 8 takip eden arkadaşa at abi hiç oynamayalım para geleceği zaman nasıl olsa 40k ile birlikte çekeceksin bekleriz onu
Dostum 3 oran verirseniz 500 e 1.5 K verdi diyelim 1K dağıtırım 5-6 kişiye.Maç verirseniz basalım sizi bekliyorum870 lira bence herkese eşit bölsek en az 70 düşer
Kankam Roma Verona 2.5 alt bı gol daha olmaz bileBurada olan takip eden arkadaşlar ortak bir kupon versin 500₺ basacağım kazancı çekip atacağım o arkadaşlara.Bankam boş.Sitede 40K var
Ben barca macı korner ust dıyomValla ben çekimi sabaha yaparım yarın geceyi bulur.All starı bekleyip basacağım
Dostum 3 oran verirseniz 500 e 1.5 K verdi diyelim 1K dağıtırım 5-6 kişiye.Maç verirseniz basalım sizi bekliyorum
Roma altKankam Roma Verona 2.5 alt bı gol daha olmaz bile
Tamam hocam marsilya 2. 5 Üst bence de mantıklı 1.75Valla ben çekimi sabaha yaparım yarın geceyi bulur.All starı bekleyip basacağım
Dostum 3 oran verirseniz 500 e 1.5 K verdi diyelim 1K dağıtırım 5-6 kişiye.Maç verirseniz basalım sizi bekliyorum
Barca 10.5 korner ustDostlar çalışıyorum listeyi falan boşverin şimdi bir maç verin basayım gelirse siz listesiyle ilgilenirsiniz
375i de 8 kişiyiz zaten 50 olarak dağıtırsın sana da uygunsaTamam hocam marsilya 2. 5 Üst bence de mantıklı 1.75
Yoo korner yıne cıkar dostBarça atttı gol korner iptal