- 9,005
- 9,637
- 113
3 korner takım yatırdılarRoma 1-0 ıy ne oynamıstın @alivelive
3 korner takım yatırdılarRoma 1-0 ıy ne oynamıstın @alivelive
Çift kale maçNe oynuyoruz şimdi dostlar
Helal dostGönder @ŞAH liste işini ben alıyorum dost haberin olsun senin içinde uygunsa ?
Geçer inşallah dostGönül işleri dost.Ama ruhsal olarak çöküntüdeyim.Yanlış bir kelime kullandıysam kalbini birinin kırdıysam affola bugün kafam çok bozuk
Aga niye öyle yapıyon ayıp@Shellac yasa dışı çekilişmi yapılıyor burada
00.00 da mesaim baslar tekrar takip edemem awLıste bellı dost sekız kısı @Enişte ye dedık
Dost kupon gelsin ben sana yada Erhana 1K atarım siz gerisini halledersiniz.Ben konuyada maçada hiç bakamadımGönder @ŞAH liste işini ben alıyorum dost haberin olsun senin içinde uygunsa ?
Paran var diye mutlusun sanıyolarGönül işleri dost.Ama ruhsal olarak çöküntüdeyim.Yanlış bir kelime kullandıysam kalbini birinin kırdıysam affola bugün kafam çok bozuk
11 Rus kadın ayarla karsiya burda 11 varız 😁Çift kale maç
Kupon geldi say Almancı sen at erhana o sağlam adamdır yamugu olmazDost kupon gelsin ben sana yada Erhana 1K atarım siz gerisini halledersiniz.Ben konuyada maçada hiç bakamadım
Hayırdır hocam@Shellac yasa dışı çekilişmi yapılıyor burada
@Beşiktaş atma ona dolara yatırım yapıyor etkinlik parasıylaDost kupon gelsin ben sana yada Erhana 1K atarım siz gerisini halledersiniz.Ben konuyada maçada hiç bakamadım
O zaman çekiliyorum ben enişte ye devredilmişLıste bellı dost sekız kısı @Enişte ye dedık
Hocam bulamadım ya @Beşiktaş ı alıntılayıp cevap verir misin o mesaja herkes de mutabıksa devam ederizAynen 15. Sayfayı işaretlemiiim
Enişte parayı 2 ye katlayıp herkese 2 şer misli gondercekO zaman çekiliyorum ben enişte ye devredilmiş