Valla bu maça 1100 dolar bastım işte dost 21K falan yapıyor.Zarar fazla fazla çıktıda döte kadar terlettiZararı çıktıysa iyi reis ş ligi 5 K yedi
Betco 32 32 gösteriyor knkDostlar sağolun.Tam 64 te bitmedi daha 1 dakika var mola oldu.Ama kestane zor kurtuldu.Bunlar 1 dakika sayı atamaz şaşırmam
E tabi canım bu lig lanet 2 dakka bile bos geçtiği oluyor Allahtan 40 sanşye kala geldiValla bu maça 1100 dolar bastım işte dost 21K falan yapıyor.Zarar fazla fazla çıktıda döte kadar terletti
Harbiden o üçlükler girmese sıkıntıydı bunlar kolay kolay üçlük atılan lig değil çünküDostlar sağolun.Tam 64 te bitmedi daha 1 dakika var mola oldu.Ama kestane zor kurtuldu.Bunlar 1 dakika sayı atamaz şaşırmam
Yok knk devre 37-32 bittiBetco 32 32 gösteriyor knk
Harbiden by betco adi resmen korkuttu o kadar69 da bitti amma telaş yaptınız . Betco sağolsun tüm algilarla oynuyor milletin
E daha ne diyon daha fazla cikmis teneke bizi niye tribe sokuyonYok knk devre 37-32 bitti
La son 50 saniyede geldi o 5 sayı 😂E daha ne diyon daha fazla cikmis teneke bizi niye tribe sokuyon
Yıllardır sadece astekbetten takip ediyorum benBu betcodan maç takip edilmez aga cidden geçen bana da olddu böyle
Kanka teneke ne ank . Başka tabir bulamadin mı. Kral,hacı,aga,kanks ,reis . Bunlar bitti . Teneke ne . Kaçtır dicem yüzüne vurayım 😀E daha ne diyon daha fazla cikmis teneke bizi niye tribe sokuyon
En iyisi 1xbet altyapılar birde bet364 vardı ama o da girilmiyor o çok güzeldi Ya ayrıntılı herşeyYıllardır sadece astekbetten takip ediyorum ben