VeriyorumDostlar ortak bir maç verin sizin şansınıza bi 30 dolar basayım.Gelirse kârı dağıtalım yine.30 dolar az diye gelmesin 600 lira yapıyor şu ekonomide 😂
VeriyorumDostlar ortak bir maç verin sizin şansınıza bi 30 dolar basayım.Gelirse kârı dağıtalım yine.30 dolar az diye gelmesin 600 lira yapıyor şu ekonomide 😂
VeremmıDostlar ortak bir maç verin sizin şansınıza bi 30 dolar basayım.Gelirse kârı dağıtalım yine.30 dolar az diye gelmesin 600 lira yapıyor şu ekonomide 😂
Ömer dostumuz çok kibar olmadığı için iltifat olarak görüyorum ben dost 😂Kanka teneke ne ank . Başka tabir bulamadin mı. Kral,hacı,aga,kanks ,reis . Bunlar bitti . Teneke ne . Kaçtır dicem yüzüne vurayım 😀
Ben tenis verebilirim sadece o da işine gelmez muhtemelenDostlar ortak bir maç verin sizin şansınıza bi 30 dolar basayım.Gelirse kârı dağıtalım yine.30 dolar az diye gelmesin 600 lira yapıyor şu ekonomide 😂
Direk 30 doları dağıt dost 🤣🤣 Bizce de az değil 😀Dostlar ortak bir maç verin sizin şansınıza bi 30 dolar basayım.Gelirse kârı dağıtalım yine.30 dolar az diye gelmesin 600 lira yapıyor şu ekonomide 😂
Dost kuponu kendim için oynamıyorum.Kazanırsa kârın tamamı dağıtım oluyor.Bu yüzden hangi alan olduğu farketmez.Burada olan dostlar ortak maç verirse basalım sizin şansınızıda deneyelimBen tenis verebilirim sadece o da işine gelmez muhtemelen
😂Direk 30 doları dağıt dost 🤣🤣 Bizce de az değil 😀
Beyler acele etmeyin iyice bakın loserler vermesin maçDostlar ortak bir maç verin sizin şansınıza bi 30 dolar basayım.Gelirse kârı dağıtalım yine.30 dolar az diye gelmesin 600 lira yapıyor şu ekonomide 😂
Biri maç ver desin de hemen vereyim diye sürekli pusudasın dimiAtletıco pılar macı 2.per ust
Sustum ben o zamanBeyler acele etmeyin iyice bakın loserler vermesin maç
Kazanmadan dağıtım yok dostDirek 30 doları dağıt dost 🤣🤣 Bizce de az değil 😀
Oynayamadıklaarımı dıyomBiri maç ver desin de hemen vereyim diye sürekli pusudasın dimi
Dost İngilizce mi yazdın ben anlayamadım bunu.Kombine verin diyorsanız belki oturur 1-1.6K dağıtırız yine36.5 baremı pıların 2.per ust bas dost @ŞAH
Ev sayı altıda mantıklı dep 2. Per çok atacak bence ama ev atamaz36.5 baremı pıların 2.per ust bas dost @ŞAH
Ben agzimi acmiyom dost bu kadar kisi yatar ayak kulak cinlatmasinSustum ben o zaman