Atletıco pılar 36.5 ust 2.per dedıydımDost İngilizce mi yazdın ben anlayamadım bunu.Kombine verin diyorsanız belki oturur 1-1.6K dağıtırız yine
2. Per birazdan başlayacakAl dost o zaman kazanalım Ekli dosyayı görüntüle 308700
Burdamıyız 🤣Tık tık tık
Sinirlendiriyor görüyorsun emrecimKanka teneke ne ank . Başka tabir bulamadin mı. Kral,hacı,aga,kanks ,reis . Bunlar bitti . Teneke ne . Kaçtır dicem yüzüne vurayım 😀
Senin emrecim diyen ağzıni ben 😀Sinirlendiriyor görüyorsun emrecim
Yer varmı diye baktımBurdamıyız 🤣
Vardır vardır abilerimiz sağolsun :\Yer varmı diye baktım
Burdaki herkes pert oyna sen 30 dolarimiziDostlar ortak bir maç verin sizin şansınıza bi 30 dolar basayım.Gelirse kârı dağıtalım yine.30 dolar az diye gelmesin 600 lira yapıyor şu ekonomide 😂
Geç kalmışız adamlar ilk kuponu içeri almış bileVardır vardır abilerimiz sağolsun :\
RastgeleVerilen 2 maçı kombine yapıp bastım dostlar.Gelirse 70 dolar dağıtalımEkli dosyayı görüntüle 308702
Bol şanslar en sevdiğim abim be :\Verilen 2 maçı kombine yapıp bastım dostlar.Gelirse 70 dolar dağıtalımEkli dosyayı görüntüle 308702
70 dolar bol şanslar 😁Verilen 2 maçı kombine yapıp bastım dostlar.Gelirse 70 dolar dağıtalımEkli dosyayı görüntüle 308702