- 27,645
- 22,899
- 113
Bişey hesaplicam awDost listeye düzgünce baktın mı . Listede merak etme . Erhan bir yana dünya bi yana
Bişey hesaplicam awDost listeye düzgünce baktın mı . Listede merak etme . Erhan bir yana dünya bi yana
İndirdim bunu ben limit 2k görünüyor bunun ile migrostan ay sonu ödeme yapacak şekilde alışveriş yapabiliyor muyum dost şansa evimin altında Migros varValla öğretirsem kötülük etmiş olurum.Serefsizler 150 olan limiti 1 senede 7bine çıkardılar şimdi nasıl oducemi düşünüyorum gecikmede şuan
Ne hesaplıyon dost 😀Bişey hesaplicam aw
Kyc yapman lazım sonra limit onaylanırİndirdim bunu ben limit 2k görünüyor bunun ile migrostan ay sonu ödeme yapacak şekilde alışveriş yapabiliyor muyum dost şansa evimin altında Migros var
Evet dost alkol sigara herşey alabilirsinİndirdim bunu ben limit 2k görünüyor bunun ile migrostan ay sonu ödeme yapacak şekilde alışveriş yapabiliyor muyum dost şansa evimin altında Migros var
Adamın payını ayırak dicektim rolling yapılıyosaNe hesaplıyon dost 😀
+Aynen kanka yazdım seni de
Ben kendi limitimin %90ini nakite çeviriyordum millet %50-60yapanlara para kaptırmış çok garipEvet öyle yapmış herkes hiç bulasmasak iyi olurmuş ben bozuma inandım
Vallahi tam olarak 2 sini düşünerekten yazdımEvet dost alkol sigara herşey alabilirsin
Kardo rollinge katılmak zaten zorunlu değil . Adamın sigarasi yoktur sigara alacaktır ,katılmaz . Onları hesapladık zatenAdamın payını ayırak dicektim rolling yapılıyosa
3 ay sonra ödeme istiyor son ödeme tarihi sonra faiz koymaya başlıyorİndirdim bunu ben limit 2k görünüyor bunun ile migrostan ay sonu ödeme yapacak şekilde alışveriş yapabiliyor muyum dost şansa evimin altında Migros var
2 adım az olur 4 5 olsunYapın aga 2 adım yaparsak en azndan iyidir 120-130 atlı herkes
30 gün sonra ödemeİndirdim bunu ben limit 2k görünüyor bunun ile migrostan ay sonu ödeme yapacak şekilde alışveriş yapabiliyor muyum dost şansa evimin altında Migros var
30 gün kanka3 ay sonra ödeme istiyor son ödeme tarihi sonra faiz koymaya başlıyor
Ne kadar düşüyor ki al beni al ona göreKardo rollinge katılmak zaten zorunlu değil . Adamın sigarasi yoktur sigara alacaktır ,katılmaz . Onları hesapladık zaten
Aynen öyle kardoYapın aga 2 adım yaparsak en azndan iyidir 120-130 atlı herkes
45-50 arası düşüyor kardoNe kadar düşüyor ki al beni al ona göre